Přihlašování na letní akce spuštěno

Na webu prihlasky.e-cirkev.cz najdete přihlašování na celocírkevní mládežnické akce spadající pod Oddělení mládeže. Konkrétně se jedná o Kemp pod jednou střechou a Bigbítový kurz. Kromě toho se na zmíněném webu nachází i nabídky letních táborů, rodinných pobytů a pobytů s lidmi s postižením, kam stále sháníme asistenty.

V létě nás samozřejmě čekají mraky akcí pro mládež především na seniorátní, ale i sborové úrovni. Na podstránce jednotlivých SOMů (Seniorátních odborů mládeže) se můžete prokliknout na jejich sítě a třeba podle svého místního určení zjistit, jaké akce se konají ve vašem okolí, případně jaké by vás lákali. Nabídka je pestrá! V blízké době se všechny akce pokusíme shromáždit na jedno místo v sekci Akce.

A co se tam vlastně dělá?

To je dobrá otázka! Nejlepších odpovědí se dostane skrze rozcestník přes zmiňovanou sekci Akce. Kemp pod jednou střechou i Bigbítový kurz tam mají své profily, odkud se lze snadno proklikat na jejich webové a facebookové stránky. Základní informace (například o místě, datu, ceně a náplni) najdete i na našem webu.

A ty asistenti v Bělči?

Ano! To je taky moc dobrá věc. Je hned několik termínů, ve kterých se na tyto pobyty dá jet. Pobyt pro asistenty je zdarma, včetně ubytování a jídla. Není se čeho bát, vše vás naučí. Přihlašování ovšem končí 14. května. Veškeré informace najdete tady.

Přesunout se na začátek