Personální změny na oddělení mládeže

Na oddělení mládeže (OM) došlo na přelomu roku k personálním změnám. V září 2020 nastoupila na pozici vedoucí OM Alena Podrazilová. Po delší pauze, kdy byl tento post neobsazen, došlo k obecné úlevě (zvláště pak u členů COMu).
Na Alenu čeká pořádná porce práce, tak na ni buďte hodní!

Ke konci roku ukončil pracovní poměr Petr Kubičko, který byl referentem od března 2020. Petrovi děkujeme za jeho službu a jsme rádi, že se rozhodl s námi i nadále spolupracovat jako dobrovolník a ve svém volném čase nám pomoci dotáhnout některé projekty do zdárného konce. Na jeho oblíbenou hlášku “tož děcka” budeme jistě dlouho vzpomínat.

S jeho odchodem došlo na OM k menší reorganizaci. Místo jednoho referenta na částečný úvazek byli na začátku ledna přijati hned tři mládežníci na dohodu o provedení práce. Kdy tohoto rozhodnutí začne ÚCK ČCE litovat, nevíme.

Lalia-Irena Diopová má na starost především přípravu sjezdu a další administrativní činnosti. Adéla Bednaříková komunikuje se SOMy a podílí se na organizaci akcí přes rok. Kryštof Sojka spravuje sociální sítě a tváří se důležitě.

Celý nový tým OM se moc těší na pracovní výzvy a zážitky spojené s mládežnickými akcemi! Držte nám palce, ať nám to šlape!

Přesunout se na začátek