Vytváříme program Sjezdu, chceš taky?

Přestože to vypadá, že Sjezd je ještě za dlouho, my už ho pečlivě připravujeme. Momentálně dáváme dohromady program a chtěli bychom Tě k tomu přizvat!

Sjezd (nejen) evangelické mládeže proběhne 6. až 8. října v Čáslavi a budeme se při něm zamýšlet nad tématem Self-care v kontextu práce, společnosti, zájmů, spirituální péče, psychologické, emoční a fyzické péče. Východiskem je nám myšlenka, že počátkem naší lásky k sobě (i navzájem) je láska Boha vůči nám.

Na 27. 2. je naplánovaná programová schůzka, která se bude konat od 18:30 online, přes platformu zoom. Pokud máš rád/a vymýšlení programů, je Ti blízké letošní téma, nebo znáš zajímavé lidi, kteří by mohli na sjezdu přednášet, tak se přidej! Neboj se, jedná se o jednorázovou záležitost s cílem vybrat a vymyslet několik podtémat, kterých bychom se měli na sjezdu dotknout. Dej nám prosím vědět že se zúčastníš, ať víme, s kolika lidmi máme počítat. Odkaz na úplně kraťoučké přihlašování je zde. Na mail, který vyplníš, Ti pošleme odkaz na online schůzku.

Schůzka bude strukturovaná, proběhne společný brainstorming a poté budeme pracovat v menších skupinkách. Takže to nebude žádná nudná porada, kde by bylo moc lidí a k ničemu by nebyla, uf.

Pokud bys rád/a přispěl/a svými nápady, ale nehodí se Ti termín, můžeš nám je napsat sem. To nám taky moc pomůže.

Pokud máš nějaké další poznámky ke sjezdu, pošli je prosím na mail mladez@e‑cirkev.cz.

Moc se těšíme!

Přesunout se na začátek