Soutěž o vizuální identitu Sjezdu 2022

Milí mládežníci,

i letos nabízíme možnost zapojit se do soutěže o vizuální identitu Sjezdu (nejen) evangelické mládeže, který se bude konat od 23. do 25. září 2022 v Ostravě a bude mít téma: Ve víru víry.

Tři nejlepší návrhy vybrané porotou budou odměněny finanční částkou (4000 Kč za 1. místo, 1000 Kč za 2. místo, 500 Kč za 3. místo). Autorům těchto návrhů bude také poskytnuta zpětná vazba od jednoho z odborných porotců. Posuzovat návrhy budou David Vávra (architekt), Martina Špinková (ilustrátorka) a Anna Boučková (studentka dějin umění). Vyhrazujeme si právo nevyhlásit žádný návrh jako vítězný, stejně tak neudělit 2. a 3. místo.

Vizuál Sjezdu 2021

Anotace:

Během Sjezdu (nejen) evangelické mládeže v Ostravě 2022 bychom chtěli účastníkům zprostředkovat téma prožívání křesťanské víry. Programy se v různých formách budou věnovat křesťanské spiritualitě, meditacím, chválám nebo třeba charismatickým svědectvím. Myslíme si, že je pro mladé lidi důležité mluvit o víře a s spolu s dalšími sdílet různosti v jejím prožívání.

Vizuál Sjezdu 2020

Zadání soutěže:

Vizuální identita by měla přibližovat téma Sjezdu, které název zastřešuje. Téma se budeme snažit zachytit v přednáškách, různých dílnách a diskuzích. … Rádi bychom, aby návrh nevyjadřoval jen některou z dílčích částí, ale byl komplexní a pojal téma jako celek. Při zpracování vizuálu myslete na jeho použití (banner, trička, web, sociální sítě atd).

K návrhu připojte název Sjezdu Ve víru víry nebo jej do návrhu přímo zapracujte.

Prosíme, připravte grafický návrh vždy ve dvou podobách:

  1. s textem (ve znění: Sjezd (nejen) evangelické mládeže, Ostrava 23.–⁠25. 9. 2022)
  2. bez textu

Obě podoby pak dodejte v barevné i černobílé variantě.
Své návrhy zpracujte do formátu PDF. Na první straně popište, co návrh vyjadřuje a na dalších postupně přidejte grafiku v tomto pořadí: s textem barevně, s textem černobíle, bez textu barevně, bez textu černobíle. Výsledný dokument bude mít tedy 5 stran. Stejný formát všech návrhů pomůže porotě návrhy dobře porovnat a vybrat ten nejlepší. Prosíme, dodržujte ho.

Od vítěze očekáváme zpracování návrhu banneru, plakátu s programem Sjezdu, triček a obecně aplikaci dalšího využití vizuální identity. Při finálním zpracování počítáme se vzájemnou spoluprací zadavatele a autora formou DPP až do konání Sjezdu. Poté bude vítězi vyplacena výše zmíněná odměna (4000 Kč). Věříme, že tato spolupráce bude milá a přinese kýžené ovoce hezky a efektivně se prezentujícího Sjezdu.

Své návrhy zasílejte nejpozději do 14. 3. 2022 na adresu mladez@e-cirkev.cz s předmětem mailu “Vizuální identita Sjezdu”. Jeden autor může zaslat i více návrhů, které budou posuzovány zvlášť (nezasílejte tedy více návrhů v jednom dokumentu).
Hodně štěstí při tvorbě, věříme, že budete kreativní.
Inspiraci z minulých let můžete čerpat na adrese https://www.archivsjezdu.cz/

Přesunout se na začátek