Soutěž o vizuál sjezdu 2024

Milí mládežníci, 
 
i letos nabízíme možnost zapojit se do soutěže o vizuální identitu Sjezdu (nejen) evangelické mládeže, který se bude konat od 4. do 6. října 2024 ve Svitavách na téma: zaplaťpanbu# 

Nejlepší vybraný návrh bude odměněn finanční částkou v hodnotě 7000 Kč.  K výhře se vztahuje půlroční spolupráce na vizuálu sjezdu, kam se zahrnují plakáty, merch a nebo spolupráce na tvorbě sjezdového webu.  

Nejlepší 3 návrhy zároveň získají slevu v hodnotě letošního sjezdového poplatku. 

Vyhrazujeme si právo nevyhlásit žádný návrh jako vítězný. 

Sjezdový plakát z roku 2023

Anotace tématu: 

Každý z nás je v něčem dobrý, každému něco opravdu jde. Jak máme nakládat s Božím obdarováním, svěřenými talenty v každodenním životě, při studiu nebo v práci? Ubírají se naše sny, touhy a potřeby seberealizace správným směrem? Kde hledat měřítko úspěchu v životě? A co právo na lenost? Risk je zisk a bez práce nejsou koláče. Ale to přece platí jen do určité míry. Program letošního sjezdu ve Svitavách chce dát mládežníkům možnost ohledat témata peněz, práce a kariéry, a také to, jak těmito oblastmi prostupuje naše víra. 

Zadání soutěže 

Vizuální identita by měla přibližovat téma Sjezdu, které název zastřešuje. Téma se budeme snažit zachytit v přednáškách, různých dílnách a diskuzích. Rádi bychom, aby návrh nevyjadřoval jen některou z dílčích částí, ale byl komplexní a pojal téma jako celek. Při zpracování vizuálu myslete na jeho použití (banner, trička, web, sociální sítě atd.). 

K návrhu připojte název Sjezdu zaplaťpanbu# , nebo jej do návrhu přímo zapracujte. 

Prosíme, připravte grafický návrh vždy ve dvou podobách: 

  1. s textem (ve znění: Sjezd (nejen) evangelické mládeže, Svitavy 4. – 6. 10. 2024) 
  1. bez textu 
  1. Můžete připojit i návrh, jak by mohla vypadat letošní sjezdová trička atd. 

Obě podoby pak dodejte v barevné i černobílé variantě. 
Své návrhy zpracujte do formátu PDF. Na první straně popište, co návrh vyjadřuje a na dalších postupně přidejte grafiku v tomto pořadí: s textem barevně, s textem černobíle, bez textu barevně, bez textu černobíle. Výsledný dokument bude mít tedy 5 stran. Stejný formát všech návrhů pomůže porotě návrhy dobře porovnat a vybrat ten nejlepší. Prosíme, dodržujte ho. 

Od vítěze očekáváme zpracování návrhu banneru, plakátu s programem Sjezdu, triček a obecně aplikaci dalšího využití vizuální identity. Při finálním zpracování počítáme se vzájemnou spoluprací zadavatele a autora formou DPP až do konání Sjezdu. Poté bude vítězi vyplacena výše zmíněná odměna (7000 Kč). Věříme, že tato spolupráce bude milá a přínosná. 

Své návrhy zasílejte nejpozději do 31. 3. 2024 na adresu mladez@e‑cirkev.cz s předmětem mailu “Vizuální identita Sjezdu 2024”. 

Jeden autor může zaslat i více návrhů, které budou posuzovány zvlášť (nezasílejte tedy více návrhů v jednom dokumentu). 

Hodně štěstí při tvorbě, věříme, že budete kreativní. 
Více nspirace z minulých let můžete čerpat na adrese https://www.archivsjezdu.cz/ 

Přesunout se na začátek