!Prodloužení soutěže o sjezdový plakát!

Milí přátelé,

letos poprvé vyhlašujeme soutež o sjezdový plakát. Podrobné informace s požadavky naleznete v přiloženém souboru pdf.: vyzva_plakát_2016

Přikládáme také anotaci tématu a loga k plakátu viz níže, která budou také  již brzy publikována na webových stránkách Sjezdu: http://sjezd.mladez.evangnet.cz/2016/

Loga pro logolink, soubor zip: Sjezd 2016-soutez-plakat-logolink

Anotace tématu:

Název 26. ročníku je Dál tou vodou. Od tohoto hlavního tématu se odvíjí program workshopů a přednášek.

Život bez vody si těžko dokážeme představit. Voda je nepostradatelná, nutná a zároveň nenápadná, samozřejmá. Její význam nám často dochází, až když k ní nemáme přístup. Když neteče, když dopijeme poslední doušek a není ji kde brát. Voda je životně důležitá. Vodu pijeme, ve vodě vaříme, vodou se umýváme, z vody lovíme potravu. Voda roztáčí vodní mlýny a vyrábí elektřinu. Osvěží, když je vedro, pomůže nám dopravit se daleko, předaleko.

Někdy se však životodárná síla rozbouří a děsí. Překročí své břehy a ničí. Přívalové deště vyplavují sklepy, povodně strhávají domy, sníh a led činí zem jednou velkou pastí. Ve vodě se můžeme utopit, nedokážeme se ji podmanit.

Od počátku se nad vodami vznáší Duch Boží. A vznáší se i nad našimi záplavami, nad našimi hlubinami, nad našimi břehy. Dává čerstvost našim pramenům, objímá všechna moře lásky i bolesti. Při křtu z nás umývá špínu horší než prach a duje do plachet lodi jménem církev.

Zdroji života, tobě dík!

POZOR!!! Soutěž prodloužena do 15.3. 2016!!! Návrhy posílejte na mladez@e-cirkev.cz

!!Současně probíhá soutěž o logo na Sjezd, které se můžete také zůčastnit-informace viz příspěvek.!!

Těšíme se na vaše výtvory.

Oddělení mládeže ČCE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek