Sjezd (nejen) evangelické mládeže, Open Space

Upozornění pro ty, kteří ještě nezaplatili Sjezd mládeže. Máte čas do 20.9., poté bude sjezdový poplatek 300 Kč.

Milí mládežníci,

srdečně vás zveme na Sjezd (nejen) evangelické mládeže, který se letos uskuteční v Novém Městě na Moravě, v termínu 4.-6. října 2019. Program pro mládež bude probíhat v kulturním domě (Tyršova 1001).

Informace o Sjezdu naleznete na webových stránkách https://www.sjezd2019.cz/.

Záhájení Sjezdu proběhne v pátek večer, pokračovat bude v sobotu, kdy můžete navštívit přednášky, workshopy, koncerty. Načerpat síly můžete v čajovně (Kafé 133, Komenského nám 133), v PUBu (v kostele ČCE v presbyterně, Křenkova 151, nebo vchod do zahrady z Komenského náměstí) či v kavárně pražského SOMu (kulturní dům, Tyršova 1001).

Sjezdový poplatek letos činí 100 Kč. Služby (nocleh: škola 50 Kč, ubytovna 240 Kč; strava: oběd a večeře po 70 Kč, bageta 40 Kč) si objednejte prosím předem přes přihlášky https://prihlasky.srcce.cz/akce/221-open-space do 15. září.

Dobrovolníci:
I letos se neobejdeme bez dobrovolníků, aby průběh Sjezdu byl plynulý.  Uvítáme každou pomocnou ruku. Jako dobrovolníci se můžete hlásit přes přihlášky odkaz viz výše. Oddělení mládeže se Vám ozve e-mailem a domluví se na konkrétní pozici. Dobrovolník si platí pouze objednané služby a dostane sjezdové tričko zdarma.

Akci organizuje Nové město na Moravě a Českobratrská církev evangelická. Kontaktní adresa Oddělení mládeže ČCE, Jungmannova 9, Praha 1, mladez@e-cirkev.cz.

plakát-open-space_2019

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek