Sjezd 2020 bude on-line

Máme pro Vás smutnou novinu. Po dlouhých debatách a velmi těžkém rozhodování jsme se rozhodli letošní Sjezd (nejen) evangelické mládeže na Vsetíně zrušit.

Důvodů bylo víc, tím hlavním je však nepříznivý vývoj epidemiologické situace a s tím spojené zpřísňování opatření. Uspořádat akci pro několik set účastníků ze všech koutů České republiky by za těchto okolností bylo velmi těžko realizovatelné a z naší strany nezodpovědné.Oddělení mládeže, COM a synodní rada se tedy společným hlasem rozhodly letošní Sjezd přesunout do on-line verze.

Online sjezd

Máme pocit, že je škoda, aby letos kvůli koroně vůbec žádný sjezd nebyl, proto jsme se rozhodli pro vás připravit alespoň jeho zkrácenou online verzi. Můžete se těšit na podcasty některých přednášek, které jste měli slyšet naživo.

Na pondělí jsme připravili pomyslné “srdce” sjezdu, bigbítové bohoslužby! Povedou je Saša a Jeník z COMu a doprovodí je Filip Boháč s kapelou. Odpoledne vás pak čeká přednáška a následná diskuzena téma “doba postfaktická” s Kubou Ortem. Večer se s vámi rozloučíme pobožností.

Tohle všechno by ale nemělo smysl bez vás. Sjezd, to je přeci hlavně společenství a setkávání. Proto bychom vás chtěli vyzvat, abyste tento virtuální sjezd strávili pospolu alespoň tak, jak to situace dovolí. Můžete se sejít s kámoši, na mládeži anebo s rodinou, je to na vás. Budeme rádi, když nám pošlete fotku nebo video, jak sjezdový den trávíte. Třeba ze společného oběda, pikniku nebo ze sledování streamovaných bohoslužeb. Ke každému postu na instagramu nebo na facebooku připojte #sjezd20.

Supr sjezdová trika, podcasty a podrobnější informace naleznete na: www.sjezd2020.cz

Live stream sledujte na: https://www.facebook.com/evangelickamladez/live/

Přesunout se na začátek