SDM V novém rytmu

Milí přátelé, mládežníci,
rádi bychom Vás pozvali na podzimní seniorátní dny, které se budou konat první prosincový víkend, tedy ve dnech 5.-7. prosince, v Děčíně (Bezručova 90/4; Děčín). Letošní dny budou velmi speciální, protože na nich proběhne volba nového SOMu, a tedy budete mít jedinečnou příležitost rozhodnout, kdo Vás bude zastupovat a také vymýšlet pro Vás další setkání, výlety apod. Zvažte proto velmi pečlivě svou ne/účast.

Ačkoliv je akce připravena na celý víkend, je možné se přihlásit jen na některou z jejích částí.
V pátek bychom ponechali prostor seznamování, hrám, případně nějakému pěknému filmu.
Oficiální počátek, příjem a hlavní program je plánován na sobotu. Ráno budeme moci obhlédnout krásy Děčína s místními průvodci a následně se zapojit do biblické dílny, kterou si pro nás připravil Filip Ženatý. Po obědě Vám předvedeme krátkou prezentaci o tom, co je SOM, jak se můžete zapojit do organizace mládeže a případně i na jaké akce se můžete těšit v následujícím roce. Po této prezentaci bude následovat samotná volba SOMu. Abychom celý den jen neproseděli, Radovan si pro nás přichystal zábavnou a poučnou hru, která doufám nenechá nikoho chladným 🙂 A poté se již můžete těšit na překvapení, které se týká hudební náplně seniorátních dní… a věřte, bude stát za to!

Proto neváhejte a přihlašujte se do 2. prosince, buď pomocí tohoto formuláře:
http://goo.gl/forms/L2Uwrknc4b
nebo klasicky na náš e-mail: usteckamladez@gmail.com

S sebou si jako vždy nezapomeňte vzít spacák a karimatku, Svítá, hudební nástroje rozličné či něco dobrého na zub.

Cenu tentokráte budeme počítat neobvyklým způsobem, pro každého účastníka (přihlášeného i nepřihlášeného) je stanovan poplatek 30 Kč. Pokud budete mít zájem o stravu, je rozpočítána následujícím způsobem: snídaně 20 Kč, oběd 25 Kč, večeře 25 Kč. Přivezete-li však něco z vlastních zásob i pro ostatní (pomazánku, marmeládu, koláč, bábovku, …), můžete získat velmi výhodnou slevu 🙂
V příloze přikládám plakátky – v barevné a černobílé verzi – abyste mohli pozvat i své přátele.
Těšíme se na viděnou 🙂

za ústecký SOM
Hanka Jirsáková

V novém rytmu3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek