S Biblí v ruce

Sdružení evangelické mládeže v České republice vydalo soubor zamyšlení na každý týden roku nazvaný „S Biblí v ruce“. Jedná se o CD v mp3 formátu a o navazující projekt Sdružení evangelické mládeže v předchozím vydání nazvaný Boží gen.

S biblí v ruce

Na tomto projektu spolupracovala kromě dalších subjektů (Oddělení mládeže, Rádio TWR a Rádio Proglas) také redakce časopisu Nota nebe. Jedním z našich společných rozhodnutí bylo také přejmenování opakujícího se projektu. Na nově vzniklém CD se spolupodíleli faráři Českobratrské církve evangelické a pracovníci s mládeží.

Své úvahy namluvili či napsali Jaroslav Pechar, Jiří Ort, Ivan Štampach, Pavel Jun, Ondřej Macek, Petr Sláma, Marie J. Medková, Daniel Matějka, Eliška Havelková, Magdaléna Šípková, Pavel Bláha, Štěpán Groll a Šárka Schmarczová.  Jednotlivé úvahy jsou proložené hudebním doprovodem Tomáše Novotného.

V případě, že byste měli o tyto zamyšlení zájem, můžete si je objednat na emailové adrese: info@semcr.cz. V objednávce prosím uveďte své jméno, příjmení a adresu na, kterou má být CD zasláno.

CD S Biblí v ruce realizovalo Sdružení evangelické mládeže v České republice (SEM v ČR). 600 ks CD je součástí vydání časopisu Nota nebe a 400 ks CD je volně k dispozici po objednání na uvedené emailové adrese. Cena CD je 120 Kč (cena zahrnuje i balné a poštovné 60 Kč.) Na Vaše objednávky bude SEM v ČR odpovídat individuálně.

Na vydání tohoto CD přispěl Nadační fond Věry Třebické-Řivnáčové a tiskový fond Českobratrské církve evangelické. Zakoupením tohoto CD také přispějete na činnost Sdružení evangelické mládeže.

Budeme rádi, pokud budete mít o toto CD zájem pro distribuci ve svých sborech. Je možné objednávku zaslat také hromadně. V případě hromadné objednávky by Vás SEM o ceně poštovného informoval individuálně.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek