Předsedové a předsedkyně SOMů se potkali v Pardubicích

💡 Kolik předsedů je potřeba na výměnu názorů? Dle naší zkušenosti z víkendovky v Pardubicích asi tak jedenáct!

🤝 Předsedové a předsedkyně seniorátních odborů mládeže se sešli spolu se zástupci Celocírkevního odboru mládeže 22.–24. září ke společné poradě.

🗣 Diskuse byla bohatá jako moravskoslezský SEM a každý ze zúčastněných měl možnost přispět do ní názorem, postřehem, zkušeností či příkladem dobré praxe. Sdílely se radosti i strasti, které v seniorátech mládeže zažívají, hovořilo se zejména o komunikaci a dělbě práce v týmu, nakládání s časem a doporučeném věku mládežníků na seniorátních akcích, nebo spolupráci mezi SOMy a dalšími církevními orgány. Navíc je porada předsedů každoročně vynikajícím prostorem pro navazování nových vztahů, přátelství a meziseniorátních kontaktů, poznávání nových míst, smích a zpěv. Dobré jídlo, pití a nálada tak nesměly chybět!

🙏 Děkujeme všem, kteří se na přípravě akce podíleli, a také všem zástupcům SOMů, kteří na ni dorazili. Speciální dík pak patří FS ČCE v Pardubicích, který poradě poskytl prostory a všechny její účastníky vřele přijal do svých řad během slavení nedělních bohoslužeb.

🙌 Tak zase za rok!

Přesunout se na začátek