Pojďme společně vymyslet sjezd!

Možná vám připadá, že je sjezd 2022 ještě daleko, ale chceme vás ujistit, že už ho vaříme! A také bychom vás chtěli pozvat, ať se do toho vaření také zapojíte.

Sjezd proběhne 23. – 25. září v Ostravě a budeme se během něj zamýšlet nad tématy prožívání křesťanské víry a spirituality. Momentálně dáváme dohromady program a chtěli bychom vás k tomu přizvat. Pokud vás láká vymýšlet, jak celý program pojmout, máte k tématu letošního sjezdu blízko, nebo už vás napadají zajímaví lidé, kteří by mohli na sjezdu přednášet nebo lektorovat, tak se k nám přidejte. Chceme, aby se vám program sjezdu co nejvíce líbil a rádi zakomponujeme vaše nápady.

Ve čtvrtek 27. 1. 2022 v 19:00 hodin se uskuteční programová schůzka ke sjezdu, která proběhne online, přes platformu zoom. Jedná se o jednorázovou záležitost, jejímž cílem je vymyslet, jakých podtémat bychom se na sjezdu měli dotknout a případně i vymyslet vhodné řečníky/lektory. Upozorňujeme, že se jedná o schůzku týkající se vymýšlení programu! 

Schůzka bude dost strukturovaná, čeká nás společný brainstorming skrze jamboard a poté práce v menších skupinkách. Takže nebojte, nemusíte se bát šílené diskuze ve velkém množství lidí, která nikam nepovede 🙂 

Pokud máte jakékoliv jiné poznámky ke sjezdu, pošlete je prosím na mail mladez@e-cirkev.cz. Děkujeme!

Budeme moc rádi, když se k nám přidáte a podpoříte sjezd svými nápady! Z technických důvodů potřebujeme, abyste nám dali předem vědět, jestli se zúčastníte. Udělejte to prosím přes tento formulář do 26.1. Na vámi vyplněnou adresu posléze zašleme odkaz na zoom.

Pokud se schůzky nemůžete zúčastnit, ale máte nápady, můžete nám je sdělit prostřednictvím tohoto formuláře, případně nám je poslat mailem. Nápady budeme zpracovávat nejpravděpodobněji koncem ledna.

Těšíme se na setkání!

Přesunout se na začátek