Podzimní brigáda v Herlíkovicích

P1070006

Milé mládeže, milí senioři,  farářky a faráři,

dovolte nám, abychom Vám zprostředkovali nabídku pracovního pobytu v Horském domově v Herlíkovicích.

Máte možnost se jako mládež zmobilizovat a vydat se do malebných Krkonoš strávit společný víkend. Je zde ještě poměrně dost práce se zazimováním, ale určitě si přijde na své i rozměr duchovní a společenský. Mládež, nebo několik mládeží se může domluvit a společně vyrazit, třeba v rámci jednoho seniorátu. Když se Vám podaří domluvit i s nějakým bratrem farářem, či sestrou farářkou a vydáte se společně, určitě to bude výhodou. Není to však podmínkou.

Ubytování budete na Vilce, spát budete ve vlastním spacáku. Stravu i ubytování budete mít hrazenou, tedy pro Vás zdarma, neboť si to odpracujete.

Termíny, které se nabízejí jsou následující: 15.-17.11.2013

                                                                   22.-24.11.2013

                                                                      6.-8.12.2013

Práce:    zazimování Horského domova – hrabání listí, čištění odtokových kanálů, likvidace zvadlých truhlíků, úklid pískoviště, trampolíny, sítě a zahradního nábytku, další štípání dřeva,  v případě dobrého počasí nátěry a výroba nových přírodních truhlíků z kulatiny. V případě nepříznivého počasí je spousta “údržbářské práce pod střechou”.

Pokud Vás tato nabídky zaujala, kontaktujte, prosím, oddělení mládeže. Zajímá nás Vámi vybraný termín a kolik lidí se chystá. V případě nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Pro přihlášení a více informací pište na: mladez@e-cirkev.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek