Nabídka tábora v Německu Teencamp 7.-21. 8. 2022

Je ti 13-17 let? Nevíš co dělat v srpnu (7.-21.8.2022)? Co takhle jet na Teencamp do Německa? Jedná se o velmi dobrou zkušenost, poznat nové lidi, zahodit jazykové bariéry a spoustu dalšího!

Jedná se o tábor v Sasku, 40 km od Chomutova v Krušných horách na louce u lesa (Hüttstattmühle), kde se sejde asi 150 mládežníků z Německa a malé skupinky z některých evropských států (např. Česka, Maďarska, Rumunska, Ukrajiny). Letos je tábor v termínu 7.-21.8.2022. Ubytování je ve vlastních stanech, strava hodnotná 5x denně. Program pestrý; biblický, sportovní, kulturní.

Cena: v minulých letech byla cena 40,- Eur na osobu a zatím nemáme zprávy o případné změně této ceny + jízdenky na cestu do Chomutova a zpět. Z Chomutova nás odvezou do tábora auty.

Pro případ nemoci je v táboře zdravotník, případně je možný odvoz do Chomutova. Doporučujeme uzavřít cestovní pojištění. Ohledně covidových opatření zatím nemáme konkrétní informace (loni vyžadovali negativní test).

S sebou: stan, spacák, karimatka (matrace), miska na jídlo, hrnek, příbor, talíř plochý, láhev na pití, utěrka, gumáky (v Krušných horách často prší) nebo nepromokavé boty, pláštěnka, deštník, sportovní obuv, sandály, tábornické oblečení (i na chladné počasí, bunda), čepice, kšiltovka, větrovka, sluneční brýle, psací potřeby, Bible, kdo chce zpěvník Svítá, českou vlaječku…  

Máme již s táborem zkušenosti, několikrát jsme ho absolvovali ke všeobecné spokojenosti. Je možnost si tábor s fotkami najít na webu: www.ec-teencamp.de

Budu nás hlásit společně a k tomu potřebuji informace:

jméno a příjmení, datum narození, adresa, příslušnost k církvi (pokud ano – k jaké), e-mail a telefon na rodiče, zda bere léky (jak často), alergie, stravovací výjimky (laktóza, lepek, maso), velikost trička (chlapecký rovný střih S,M, L, XL, XXL, dívčí velikosti jsou vypasované), zda má stan a s kým bude ve stanu.

Kontaktní osoba pro více informací a pokyny k registraci:
Dita Staňková
tel.: 608 628 352
dita.stankova@gmail.com

Přesunout se na začátek