Máš nápad na program příštího Sjezdu? Sem s ním!

Něco končí, něco začíná. To ovšem neplatí o přípravách Sjezdu (nejen) evangelické mládeže. Sjezd 2023 v Čáslavi ještě ani nezačal a už jsme domlouvali místo a datum na další rok. Sotva jsme vyřešili poslední zpětné vazby, Sjezdová skupinka začala chrlit nápady na další nová témata. A teď nastala ta fáze, do které se může zapojit opravdu každý. Pomoz nám vybrainstormovat ty nejlepší možné programy pro Sjezd24!

Jeník Lavický vymýšlí program sjezdu. Kolorováno.

10. 1. 2024 se od 18:00 uskuteční otevřená online vymýšlecí porada. Na ní společně (většinou rozděleni do menších skupinek) vymyslíme konkrétní programy, vyladíme obecnější zaměření a třeba nahodíme i pár zajímavých jmen přednášejících, vystupujících a jinak působících. A o čem ten Sjezd tentokrát vlastně bude? Zastřešujícím tématem jsou talenty:

Každý z nás je v něčem dobrý, každému něco opravdu jde. Jak máme nakládat s Božím obdarováním, svěřenými talenty v každodenním životě, při studiu nebo v práci?
Ubírají se naše sny, touhy a potřeby seberealizace správným směrem? Kde hledat měřítko úspěchu v životě? A co právo na lenost?
Risk je zisk a bez práce nejsou koláče. Ale to přece platí jen do určité míry. Program sjezdu ve Svitavách chce dát mládežníkům možnost ohledat témata peněz, práce a kariéry, a také to, jak těmito oblastmi prostupuje naše víra.

Na brainstormovací poradu se prosíme přihlas pod tímto odkazem. Jde nám především o to, abychom věděli, kolik se zhruba sejde lidí. Pokud víš, že 10. 1. nemůžeš, ale máš nějaký nápad, tak ho můžeš napsat sem, rádi si ho přečteme! Nebo se nám ozvi třeba na mail mladez@e-cirkev.cz.

Těšíme se na viděnou online nebo na Sjezdu (nejen) evangelické mládeže ve Svitavách, který se bude konat od 4. do 6. října 2024.

Přesunout se na začátek