Koncert světoznámého hudebníka v Praze

Na začátku června se v Praze uskuteční velká evangelizační akce „Dny víry“ v jejímž rámci vystoupí také světoznámý křesťanský muzikant Martin Smith s kapelou (bývalý frontman kapely Delirious). Je nejen vynikajícím hudebníkem, ale i člověkem, který dokáže vést ke společné modlitbě skrze hudbu a také hovořit k lidem, kteří hledají Boha. Jako předkapely se představí české worshipové kapely Adonai a Jedním srdcem.

Koncert se uskuteční v pátek 5. června a pozor – zcela unikátně v prostorách velkého sálu Lucerny. Dosud se registrují lidé z celé republiky napříč různými církvemi. Organizátoři celé akce věří, že se tento koncert může stát jedinečnou příležitostí k Boží oslavě v samotném srdci metropole. Zároveň doufají, že hudba i slovo Martina Smithe umožní více lidem poznat Ježíše Krista.

Martin Smith se narodil v roce 1970. V roce 1992 se podílel na založení kapely The Cutting Edge Band, ze které v roce 1996 vznikla skupina Delirious? – na dlouhých 14 let hudební rodina Martina Smitha. Martin je nejen vynikající hudebník, ale především člověk, který dokáže vést a inspirovat ostatní ke společnému uctívání Boha. Jeho písně chval se zpívají – bez nadsázky – v kostelích na všech kontinentech naší planety.

Společně s delirious vydal 18 alb, včetně nahrávek z koncertních vystoupení. Mezi autorské skladby Martina Smithe patří písně Did You Feel the Mountains Tremble?, History Maker a I Could Sing of Your Love Forever (Řeka Tvé lásky). V roce 2013 vydal svoje první sólové album Album God’s Great Dance Floor.

Vstupenky na koncert můžete získat pouze v předprodeji! Ke každé vstupence (za 300 Kč) jedna vstupenka zdarma (tozn. že 2 vstupenky vás vyjdou na 300 Kč). Je to tedy šance pozvat i vaše přátele, kteří by do kostela nepřišli. Tím, že bude koncert v pátek, stává se jedinečnou příležitostí k návštěvě hlavního města i pro přespolní.

Pro tuto akci pořadatelé hledají 35 dobrovolníků, 20 kluků a 15 holek :
• Kluky potřebujeme na místě od 8 do 24 hod. (nebudou pracovat nepřetržitě)
• Holky potřebujeme na místě od 11 do 20 hod (nebudou pracovat nepřetržitě)
• Strava zajištěna formou baget
• Jsou starší 18 let včetně
• Jsou aktivně zapojeni v církvi
• Jsou spolehliví, obětaví, slušní a ochotni udělat krok navíc.

Dobrovolníci dostanou za odměnu bčerstvení a vstup na koncert zdarma!
Zájemci nechť napíší email na mladez(at)e-cirkev.cz.

Objednávky a další informace najdete zde www.worshippraha.cz 

Videopozvánka: https://www.youtube.com/watch?v=1vuOtVHb0Io
Jeden z klipů: https://www.youtube.com/watch?v=K0Glq025b60

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/709265035851655/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek