Journey

Ahoj vedoucí mládeží, dorostů, křesťanských klubů…!

Někteří z Vás už určitě slyšeli o Journey, jiní možná ještě ne. V příštím roce v květnu se prvním víkendovým seminářem rozběhne další (již třetí) ročník Journey – celoroční stáže, jejímž cílem je pomoci mladým křesťanům připravit se k naplnění Božího povolání. Tato nabídka je pro Vás a Vaše přátele či nepřátele! 🙂 NEPŘEHLÉDNĚTE JI, PROSÍM, V NÁVALU RŮZNÝCH ZPRÁV.

Journey je intenzivní program, který má v případě každého stážisty individuální podobu v závislosti na jeho povolání, potřebách a situaci. Společně se budeme věnovat učednictví a evangelizaci, dostanete příležitost získat základní teologický přehled, rozvíjet své řečnické i vůdčí schopnosti a věnovat se mnoha dalším rovinám služby podle vlastního uvážení.

Náplň Journey představují semináře, osobní studium, misijní výjezd, návštěvy sborů, praxi, ale na prvním místě pravidelnou službu a čas strávený po boku zkušených křesťanských vedoucích (seznam lidí, se kterými se můžete během Journey setkat najdete zde). Jejím účelem totiž není jen získat co nejvíce informací, ale naučit se co nejvíce ze skutečného života a od skutečných lidí.

Více informací už najdete v příloze, a pokud se budete chtít podívat, co o Journey řekli stážisté z minulého roku, pusťte si toto video.

Ať Vám Pán žehná ve Vaší službě!

Miriam Paszová

koordinátor vzdělávacích programů

Křesťanská akademie mladých, o. s.

mpaszova@kam.cz

605 237 757

Journey leták

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek