Hledáme posily do týmu oddělení mládeže

Nic netrvá věčně a tak je téměř po dvou letech třeba mírně obměnit a posílit oddělení mládeže na ÚCK ČCE. Loučí se s námi jedna z referentek Adélka Bednaříková, která měla na starosti komunikaci se SOMy, přípravu Porady mládeže, koordinaci dobrovolníků na Sjezdu a spoustu dalších věcí. Adélko, moc díky! Držíme palce ve všem, co Tě čeká v dalším životě.

Adélka byla ovšem tak skvělá, že místo ní teď hledáme brigádníky rovnou dva! Jeden bude mít na starost SOMy, Poradu mládeže a má neformální označení “SOMunikátor*ka” (nebojte, to jsem si právě vymyslel, vůbec se to nepoužívá a nikdo vám tak nebude říkat). Druhý se bude věnovat především Sjezdu mládeže, koordinaci dobrovolníků, komunikaci s účinkujícími a pracovním označením je to “Sjezdař*ka” (platí to samé jako v předchozím případě).

Níže si můžete projít bližší informace o obou pozicích a v dokumentech najdete i pokyny pro zájemce. Deadline pro odeslání žvotopisu a motivačního dopisu je do 30. listopadu 2022. Neváhejte se ozvat, moc se těšíme na nové kolegy a kolegyně!
PS: Nástup možný od 1. 1. 2023.

Za oddělení mládeže se těší Alena, Lali a Kryštof!

Přesunout se na začátek