Hledáme dobrovolníky na oslavy Jeronýma Pražského (27. – 28.5.)

Chceš být součástí týmu pro oslavy Jeronýma Pražského?

 

ČCE bude 28. května připomínat jednodenním kulturně-duchovním festivalem na Střeleckém ostrově život a smrt Jeronýma Pražského, současníka a přítele Jana Husa. Jeroným byl jedním z nejvzdělanějších lidí tehdejší Evropy, kosmopolita, věčný student, vášnivý diskutér, organizátor pouličních taškařic a nakonec upálený „kacíř“. Letos uplyne 600 let od jeho tragické smrti na kostnickém koncilu.

Na Střeleckém ostrově proběhne festival, jehož součástí bude bohoslužba, loutkové divadlo o Jeronýmovi, různá hudební vystoupení (jazz, klezmer, folk), panelová diskuse a mnoho dalšího. Festival bude pod širým nebem na krásném místě v centru Prahy na břehu Vltavy!

Jeroným_EVB

Hledáme šikovné a veselé lidi, kteří chtějí být při tom a zároveň pomoci s organizací přímo na místě, při prodeji, přenášení, informování atd.,. Jde o to, aby se návštěvníci cítili komfortně, program probíhal bez zádrhelů a organizátoři se nezbláznili ze všech úkolů. Jako odměnu si odneseš skvělý zážitek, dobrý pocit, tričko a novou publikaci o Jeronýmovi.

Jestli tě nabídka zaujala, ozvi se nám prosím na e-mail dobrovolnici.cce@gmail.com nebo na telefon 732 777 638.

Těšíme se na spolupráci, za přípravný tým slavností Petr Bruna, koordinátor dobrovolníků

Více informací k festivalu najdete zde: http://www.nase-reformace.cz/

Spolupořadatelem akce je Městská část Praha 1.

trpelivostruzeprinasi-13

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek