Hledáme dobrovolníky na AWAKENING EUROPE PRAHA!

Co je AWAKENING EUROPE PRAHA?

Motto: „Probuď se kdo spíš a zazáří ti KRISTUS.“ Efezským 5,14

Čtyřdenní svolání křesťanů z celé Evropy a České republiky Awakening Europe Praha, plné svědectví, chval, praktického vyučování a společné aktivní evangelizace v ulicích Prahy, má za cíl vyvýšit Ježíše Krista jako svrchovaného Pána a Spasitele nad Prahou, českým národem a v srdci Evropy; žehnat společně české zemi i sobě navzájem a podpořit tak duchovní proměnu české i evropské společnosti, založenou na osobním následování Krista – vztahu s živým Bohem, který je i dnes ve své milosti mocný měnit lidské životy.

Prague_Flyer_Czech

Vizí Awakening Europe Praha je být současně povzbuzením pro věřící a svědectvím pro nevěřící o pravdě Písma, Ježíši Kristu a Božím díle v současném světě, vedoucím k pokání, obrácení a novému životu v poslušnosti Bohu, vzájemné úctě, lásce, úsilí o svatost a spravedlnost.

Akci pořádá mezidenominační tým GODfest Ministries v čele s ředitelem Benem Fitzgeraldem, sdružující řadu známých světově působících evangelistů, ve spolupráci s českými křesťany a církvemi, jejichž aktivní účast a zapojení jsou klíčové pro uskutečnění naší společné vize Awakening (probuzení, povzbuzení a aktivování církve jako celku a proměny duchovní atmosféry v našem národě).

Program hostů i hudebních skupin se v současnosti stále doplňuje. Svou účast aktuálně potvrdili: Daniel Kolenda; Todd White; bratr Yun; Ben Fitzgerald; Paul Manwaring; Mattie Montgomery; Jean-Luc Trachsel; Jake Hamilton; Lindy Conant & The Circuit Riders; Jeremy Riddle & Amanda Cook s Bethel Music; Daniel Hagen and Resound Band; Espé.

Prague_Flyer_Czech_back

Více o festivalu najdete na jejich webu: http://www.awakeningeurope.com/event-cz

Nebo na Facebooku či v události.

Jaké typy dobrovolníků hledáme?

Je šest různých týmu, do kterých se každý může zapojit. Každý, kdo se registruje, si při vyplnění přihlášky vybere 2 týmy, které mu jsou nejbližší. Bližší informace dostane později mailem. Podmínkou pro každého dobrovolníka je služba v minimálně 3 blocích (1 blok je asi 5 hodin), podle toho, jak to každému vyhovuje.  Je důležité, aby si každý dobrovolník koupil vstupenku na akci.

UVADĚČSKÝ TÝM (USHER TEAM) – Máte rádi kontakt s lidmi? Dělá vám radost starat se o to, aby se druzí cítili, že jsou vítaní a že je o ně postaráno? Pak budete skvělou součástí uvaděčského týmu! Některé povinnosti tohoto týmu zahrnují asistenci lidem s postižením, nasměrovávání lidí na různá místa v aréně a odpovídání na dotazy. Služby tohoto týmu budou trvat přibližně 6 hodin.

REGISTRAČNÍ TÝM (CHECK-IN TEAM) – Máte rádi práci s údaji? Je pro vás důležitá dobrá komunikace? Staňte se součástí informačního týmu a pomozte nám sdělovat účastníkům aktuální a podstatné informace. Tento tým povede hlavní registraci účastníků, ztráty a nálezy a informační stánek. Služby tohoto týmu budou trvat přibližně 6 hodin.

STAVITELSKÝ A ÚKLIDOVÝ TÝM (SET-UP AND TEAR-DOWN TEAM) – Máte rádi, když má vaše práce okamžitý a viditelný výsledek? Pak je tato pozice právě pro vás! Žádná událost se neobejde bez pomoci přípravy areálu a následnému úklidu. Služby tohoto týmu budou trvat přibližně 4 hodiny.

DĚTSKÝ TÝM (KIDS TEAM) – Máte rádi práci s dětmi? Pak je tenhle tým právě pro vás! Vítáme tyto malé bojovníky pro království a chceme dát i rodinám prostor užít si čas na události. V areálu bude herní prostor vyhrazený dětem a v rámci této služby se budete starat o tento prostor a užívat si v něm spolu s dětmi spoustu zábavy. Služby tohoto týmu budou trvat 6 hodin.

PEČOVATELSKÝ TÝM (HOSPITALITY TEAM) – Máte na srdci občerstvování a povzbuzování těch, kteří jsou ve vedení? Připojí se k nám mnoho pastorů a ostatních vedoucích a tento tým bude zajišťovat, aby čas, který stráví na Awakening Europe, byl opravdu speciální. Délka služby tohoto týmu bude závislá na jednotlivých dnech.

Každý, kdo se zaregistruje jako dobrovolník, obdrží mail s více informacemi o tom, co se od něj očekává a jak to bude prakticky probíhat. Potřebujeme lidi, kteří budou mít radost z toho, že můžou sloužit. Dobrovolníci tedy nemají nějakou extra výhodu, možná snad nějaké menší občerstvení. Hlavní věcí je, že toho můžou být víc součástí. Proto prosíme také všechny dobrovolníky, aby si koupili vstupenku; cena je opravdu hodně nízká vzhledem k velikosti a délce trvání akce. Jsou potřeba nejen dobrovolníci, ale také účastníci.

Co se týče ubytování, jsou různé možnosti, domluva je individuální. Je možnost spát na různých kolejích, v církevních budovách apod. Pro více informací je možné napsat sem: accommodation@kam.cuni.cz

Registrace dobrovolníků probíhá na tomto odkaze: https://docs.google.com/

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek