Hledá se křesťanský/á podnikatel/ka pro česko-německé výměny a stáže!

Initiative – spolek Německých podnikatelů poskytuje vzdělávací podporu podnikatelům v centrální a východní Evropě a vede k přemýšlení  o etice v podnikání.

Initiative podporuje hlavně 3 aktivity:

– účast /nejen/ mladých křesťanů – podnikatelů / i začátecnických / na provozních praktikách / hospitanti /- cca 3 týdnu v Německu

– podpora při konání vzdělávacích seminářů / spolek dosud organizuje – např. na Vinohradech/

– účast na výročních zasedání INITIATIVE / někdy i mimo Německo- např. Lotyšsko, ČR, Rumunsko/, vč. prezentace účastníků-hospitantů

Hledáme mladého podnikatele / mladou podnikatelku – evangelíka / evangeličku, který/á by mohl/a tuto myšlenku uchopit a případně Initiative v ČR vést dále.  Určitě to bude pro některé začínající mladé přínosem.

Jednacím jazykem je stále zatím němčina, nicméně anglicky komunikují všichni, ale organizátor by měl německy komunikovat.

16113141_1354362004584630_4735335301562757944_o

Ilustrační fotografie: Copyright Anomalia Pro

Více informací o této iniciativě najdete na jejich webových stránkách:

http://www.initiative-europa.de

Zájemci ozvěte se prosím na email: ‘Ing. Pavel Stolař CSc.’ <stolar@ecosond.cz>

SETKÁNÍ 25. 3.!

Zástupci Initiative přijedou do České Republiky 25. 3.  – v tento večer proběhne česko – německé setkání dosavadních spolupracovníků (kteří letos již všichni slaví více jak šedesátku). Pokud Vás nabídka zaujala, bylo by hezké, kdybyste se mohli tohoto setkání zúčastnit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek