Duchovní cvičení – 3. – 8. 5. Kolín

Již tradiční velikonoční duchovní obnova letos malinko změnila svoji tvář!

Klášter v Kostelním Vydří vystřídal Kolín. Zlepšila se tím dostupnost z různých koutů republiky. Další novinkou je, že se již nejedná o týden, ale o 5 dní, z čehož část je víkend a svátek, v praxi to znamená, že na účast na akci stačí jen 2 dny dovolené. Bude také tepleji, což se dá využít k častějším procházkám venku. Ekumenický ráz akce jsme ještě podpořili tím, že akci pořádáme společně s Kolínským klášterem.

A co zůstává? Akci i nadále povede Ivana Noble, dále se pak můžete těšit na doprovázení od Gisely Heitz, nově také od Petra Vacíka z kolínského kláštera.

Akce je určena všem těm, kteří mají touhu prohloubit svůj duchovní život, zažít něco nového, zastavit se a nově nadechnout. Na tuto akci se vztahuje pouze spodní věkový limit – doporučujeme 18 let, vrchní věkovou hranici nestanovujeme!

Duchovní cvičení_kurz 192

3. – 8. 5. 2017, středa 18:00 až pondělí 15:00

Cena kurzu je 2.950,- Kč včetně ubytování v jedno- a dvoulůžkových pokojích se soc. zařízením a plné penze. Tuto částku zaplatí každý účastník v hotovosti na místě, mějte prosím připravenou hotovost.

Po osobní domluvě je možné cenu kurzu upravit. Pokud máte zájem o příspěvěk v maximální výši 1900 Kč (student, důchodce, nezaměstnaný….) / 1400 Kč (pracující), napište prosím na: mladez@e-cirkev.cz

Přihlášky:

Na kurz je možné se již nyní přihlašovat. Postupně se bude kurz zaplňovat, s přihlášením tedy neotálejte. Těsně před akcí je vysoká pravděpodobnost, že bude kurz již zaplněn!

Přihlašujte se prosím na tomto odkazu: http://www.kolinskyklaster.org/kontakt

DSC06867

Pro doplnění nabízíme ještě popis ze stránek Kolínského kláštera:

“ndividuálně vedená duchovní cvičení (ignaciánské exercicie) s volbou doprovázení mezi třemi doprovázejícími: Ivana Noble (husitská farářka a teoložka), Gisela Heitz (sestra kongregace Sester sv. Josefa) a Petr Vacík (jezuita).

Klasická forma duchovních cvičení založených na individuálních meditacích biblických textů a na dalších cvičeních s každodenním rozhovorem/konzultací s někým z doprovázejících. Denní bohoslužby předpokládají ekumenickou otevřenost. Denně také hodina společné práce v klášteře a na zahradě a dostatek času na procházky v přírodě.”

Přečtěte si také článek o této akci v Českém Bratru 11/2016.

Kurz organizuje Českobratrská církev evangelická – oddělení mládeže, společně s Kolínským klášterem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek