Milí mlá­dež­ní­ci, 
 
i letos nabí­zí­me mož­nost zapo­jit se do sou­tě­že o vizu­ál­ní identi­tu Sjez­du (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že, kte­rý se bude konat od 4. do 6. říj­na 2024 ve Svi­ta­vách na téma: zaplať­panbu# 

Nej­lep­ší vybra­ný návrh bude odmě­něn finanč­ní část­kou v hod­no­tě 7000 Kč.  K výhře se vzta­hu­je půlroč­ní spo­lu­prá­ce na vizu­á­lu sjez­du, kam se zahr­nu­jí pla­ká­ty, merch a nebo spo­lu­prá­ce na tvor­bě sjez­do­vé­ho webu.  

Nej­lep­ší 3 návrhy záro­veň zís­ka­jí sle­vu v hod­no­tě letoš­ní­ho sjez­do­vé­ho poplat­ku. 

Vyhra­zu­je­me si prá­vo nevy­hlá­sit žád­ný návrh jako vítěz­ný. 

Sjez­do­vý pla­kát z roku 2023

Anotace tématu: 

Kaž­dý z nás je v něčem dob­rý, kaž­dé­mu něco oprav­du jde. Jak máme naklá­dat s Božím obda­ro­vá­ním, svě­ře­ný­mi talen­ty v kaž­do­den­ním živo­tě, při stu­diu nebo v prá­ci? Ubí­ra­jí se naše sny, tou­hy a potře­by sebe­re­a­li­za­ce správ­ným smě­rem? Kde hle­dat měřít­ko úspě­chu v živo­tě? A co prá­vo na lenost? Risk je zisk a bez prá­ce nejsou kolá­če. Ale to pře­ce pla­tí jen do urči­té míry. Pro­gram letoš­ní­ho sjez­du ve Svi­ta­vách chce dát mlá­dež­ní­kům mož­nost ohle­dat téma­ta peněz, prá­ce a kari­é­ry, a také to, jak těmi­to oblast­mi pro­stu­pu­je naše víra. 

Anotace názvu:

Hash­tag má v názvu ztvár­nit pís­me­no H.  

Vaší kre­a­ti­vi­tě se meze nekla­dou, a tak máte mož­nost při­způ­so­bit logo pod­le vašich pri­o­rit a potřeb (vari­a­bi­li­ta – Zaplaťpanbů/Zaplaťpanbu).

Zadání soutěže 

Vizu­ál­ní iden­ti­ta by měla při­bli­žo­vat téma Sjez­du, kte­ré název zastřešu­je. Téma se bude­me sna­žit zachy­tit v před­náš­kách, růz­ných díl­nách a dis­ku­zích. Rádi bychom, aby návrh nevy­ja­dřo­val jen někte­rou z díl­čích čás­tí, ale byl kom­plex­ní a pojal téma jako celek. Při zpra­co­vá­ní vizu­á­lu mys­le­te na jeho pou­ži­tí (ban­ner, trič­ka, web, soci­ál­ní sítě atd.). 

K návr­hu při­poj­te název Sjez­du zaplať­panbu# , nebo jej do návr­hu pří­mo zapra­cuj­te. 

Pro­sí­me, při­prav­te gra­fic­ký návrh vždy ve dvou podo­bách: 

  1. s tex­tem (ve zně­ní: Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že, Svi­ta­vy 4. – 6. 10. 2024) 
  1. bez tex­tu 
  1. Může­te při­po­jit i návrh, jak by moh­la vypa­dat letoš­ní sjez­do­vá trič­ka atd. 

Obě podo­by pak dodej­te v barev­né i čer­no­bí­lé vari­an­tě. 
Své návrhy zpra­cuj­te do for­má­tu PDF. Na prv­ní stra­ně popiš­te, co návrh vyja­dřu­je a na dal­ších postup­ně při­dej­te gra­fi­ku v tom­to pořa­dí: s tex­tem barev­ně, s tex­tem čer­no­bí­le, bez tex­tu barev­ně, bez tex­tu čer­no­bí­le. Výsled­ný doku­ment bude mít tedy 5 stran. Stej­ný for­mát všech návrhů pomů­že poro­tě návrhy dob­ře porov­nat a vybrat ten nej­lep­ší. Pro­sí­me, dodr­žuj­te ho. 

Od vítě­ze oče­ká­vá­me zpra­co­vá­ní návr­hu ban­ne­ru, pla­ká­tu s pro­gra­mem Sjez­du, tri­ček a obec­ně apli­ka­ci dal­ší­ho vyu­ži­tí vizu­ál­ní iden­ti­ty. Při finál­ním zpra­co­vá­ní počí­tá­me se vzá­jem­nou spo­lu­pra­cí zada­va­te­le a auto­ra for­mou DPP až do koná­ní Sjez­du. Poté bude vítě­zi vypla­ce­na výše zmí­ně­ná odmě­na (7000 Kč). Věří­me, že tato spo­lu­prá­ce bude milá a pří­nos­ná. 

Své návrhy zasí­lej­te nej­poz­dě­ji do 31. 3. 2024 na adre­su mladez@e‑cirkev.cz s před­mě­tem mai­lu “Vizu­ál­ní iden­ti­ta Sjez­du 2024”. 

Jeden autor může zaslat i více návrhů, kte­ré budou posu­zo­vá­ny zvlášť (neza­sí­lej­te tedy více návrhů v jed­nom doku­men­tu). 

Hod­ně štěs­tí při tvor­bě, věří­me, že bude­te kre­a­tiv­ní. 
Více nspi­ra­ce z minu­lých let může­te čer­pat na adre­se https://www.archivsjezdu.cz/ 

Související událost: Sjezd (nejen) evangelické mládeže 2024

Naposledy upravil/a Klára Jahodová, 21. března 2024.