2. jarní výlet – Český ráj

Milí přátelé,

zveme Vás na 2. jarní výlet, který se bude konat 16.5.2015, půjdeme krásnou přírodou Českého ráje. Tento rok se k nám poprvé připojí i mládežníci z Chrudimského seniorátu.

Vycházet budeme ze železniční stanice Ktová zhruba v 10:00, sem společně dojedeme vlakem (vlakové spojení viz níže). Předpokládaná délka trasy bude cca 15 km. V případě nesnází lze trasu zkrátit. Výlet bude končit v Turnově.

Můžete se těšit na krásnou přírodu a malebné cestičky ve skalách. Vezměte si proto pevnou obuv a vhodné oblečení. Cestou se můžeme rozhodnout, zda budeme pozorovat památky pouze zvenku zadarmo nebo i zevnitř za peníze a to také v závislosti na počasí. Na trase jsou památky: hrad Trosky, zámek Hrubá Skála, či hrad Valdštejn. Do batůžku si přibalte svačinku na celý den. Doporučené kapesné je 250,-Kč bez dopravy.

Výlet se bude konat za každého počasí.

Přihlašujte se do 14.5.2015 na http://podebradska-mladez.evangnet.cz/. Při problému přesahující všechny poskytnuté informace volejte: 607 565 094 (Lukáš Vanča).

Prosíme Vás, pozorně se soustřeďte na přihlašování. Podrobnější informace ohledně společné jízdenky a podobně se dozvíte e-mailem po uzavření přihlašování.

Pravděpodobně to uděláme tak, že z místa, odkud pojede nejvíce účastníků – např.: z Nymburka (ať už budou účastníci již ve vlaku, nebo do něj v této stanici teprve přistoupí) se bude kupovat společná jízdenka. To znamená, že až do stanice Nymburk si každý svou jízdenku obstará sám. Toto je pouze příklad! Název města, odkud bude společná jízdenka, se dozvíme až po vyhodnocení přihlašování.

Jde nám o to, aby nás cesta vyšla co nejlevněji, proto se nebojte – vybereme tu nejvýhodnější variantu pro všechny.

Nebudeme určovat místo, kde se sejdeme. Počítáme s tím, že nejpozději se setkáme v osobním vlaku z Turnova do Ktové. Proto ještě jednou zdůrazňujeme – VĚNUJTE SVOU POZORNOST PŘIHLAŠOVÁNÍ!!!

Děkujeme 🙂

Těšíme se na vás,

váš SOM Poděbradského seniorátu

Zde najdete dopis s doporučenými spoji a pozvánku: ZvaciDopis_vylet2015

1505Vylet_pozv

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek