100.let ČCE a Sjezd (nejen) evangelické mládeže

Milí mládežníci,

letošní Sjezd (nejen) evangelické mládeže bude spojen s oslavami 100.let ČCE, které se uskuteční v Pardubicích,  27.-30.9. 2018. Program pro mládež bude probíhat v IDEONu (kulturní centrum, Jiráskova 1963) a začne už od čtvrtka. Pokračovat bude v pátek, sobota bude hlavním dnem oslav, kdy bude navíc program na Pernštýnském náměstí. V sobotu dopoledne proběhne společná bohoslužba na náměstí. V neděli pak uzavřeme mládežnickou část bohoslužbami v Ideonu. Oslavy jsou po celou dobu otevřeny všem generacím.

Informace o oslavách v Pardubicích naleznete na https://www.100letcce.cz/, podrobný program https://www.100letcce.cz/100-let/podrobny-program-zarijovych-oslav-je-tady/

Letos odpadá sjezdový poplatek, vstup na oslavy je zadarmo. Pokud si chcete objednat služby: nocleh (škola-50 Kč, DDM-200 Kč) a stravu v místní jídelně učiňte tak na https://www.100letcce.cz/ubytovani/ Služby si můžete objednávat do 5. září! V případě, že si nechcete nic objednávat registrace není nutná. V případě změn data přihlášek vás budeme informovat.

I letos se neobejdeme na oslavách bez dobrovolníků, aby průběh oslav byl plynulý. Dobrovolníků máme stále nedostek. Uvítáme každou pomocnou ruku. Jako dobrovolníci se můžete hlásit na e-mailové adrese dobrovolnici@100letcce.cz nebo přes webové stránky https://www.100letcce.cz/dobrovolnici/. Dobrovolníci mají letos vše zadarmo.

 

CCE100_Plakat_Podrobny_A3_orez_tisk

 

 

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přesunout se na začátek