Teencamp

Milí táborníci,
rádi bychom vás pozvali na Teencamp – letní křesťanský tábor pro mládež (13-17
let) v Německu. Jedná se o tábor v Sasku, v Krušných horách, 40 km od Českých hranic, u městečka Ansprung, kde se sejde asi 150 mládežníků z Německa, a malé skupinky z Česka.

  • Letošní termín je 14.-23.7.2024.
  • Ubytování je ve vlastních stanech (ideálně si do něj vezměte parťáka), strava hodnotná 4x denně.
  • Program je v průběhu deseti dní velice pestrý: biblický, sportovní i kulturní. Domlouváme se německy a anglicky, je to dobrá průprava a často i legrace. (Znalost němčiny či angličtiny však není pro účast podmínkou, čeští vedoucí Vám budou veškeré důležité informace a programy překládat.)
  • Cena je snížená: 100,- Eur na osobu za celý pobyt. Tuto částku každý zaplatí při nástupu do tábora.
  • S sebou doporučujeme vzít si nějaké kapesné a peníze na dopravu, stan, spacák, karimatku, miska nebo talíř na jídlo, hrnek, příbor, láhev na pití, utěrka, jar, houbička, gumáky, sportovní obuv, sandály, tábornické oblečení (i na chladnější počasí, bunda), pláštěnka nebo deštník, větrovka, plavky, psací a malovací potřeby, baterka, případně i bílé tričko na batiku, Bible, slovník, zpěvník (třeba Svíták), knížka, blok, sešit, hry – zabaleno tak, abyste si svůj vlastní náklad unesli


 
V případě zájmu či dotazů pište na mail: litomiska@seznam.cz


** Hodilo by se nám i pár nových vedoucích, čím víc nás bude, tím víc můžeme vzít
mládežníků a taky si to sami víc užijeme. Jako vedoucí může jet osoba starší 18 let s dobrou znalostí němčiny. Všechny programy jsou v němčině a je potřeba je mládežníkům překládat a následně překládat do němčiny jejich otázky a myšlenky. Jedná se o překládání biblických programů, na které se dá většinou připravit předem, překlad podkladů na různé hry a interaktivní aktivity, ale i překlady přednášek, pravidel her a rozhovorů. Dále se pak vedoucí účastní porad, které už probíhají pouze němčině, případně se mohou podílet nebo sami vytvářet program.

Přesunout se na začátek