Už jste někdy zaži­li fakt hezkou a pří­jem­nou onli­ne akci? My vás na jed­nu tako­vou zve­me! Chys­tá­me pro vás onli­ne workshop, na kte­rém vám bude urči­tě hez­ky a pří­jem­ně a záro­veň se na něm nau­čí­te onli­ne akce pořá­dat. Přes­to­že jsou pro někte­ré onli­ne akce stá­le oří­šek, dají se uspo­řá­dat tak, že je na nich lidem fajn, pro­bí­ha­jí bez tech­nic­kých kom­pli­ka­cí a člo­věk si z nich může odnést dost zají­ma­vé­ho.

Podí­vá­me se na to, jak akci plá­no­vat a sta­no­vo­vat si její cíle. Vysvět­lí­me si, proč akce začí­ná prv­ním info­mai­lem. Bude­me mlu­vit o tom, na co mys­let v prů­bě­hu akce, jak pra­co­vat se sku­pi­no­vou dyna­mi­kou a jak docí­lit toho, aby na akci byla správ­ná atmo­sfé­ra. Také se podí­vá­me na zou­bek tech­nic­ké strán­ce akce a roz­dě­le­ní úko­lů mezi orga­ni­zá­to­ry tak, aby i na onli­ne setká­ní vše dob­ře kla­pa­lo. Když máme totiž akci dob­ře tech­nic­ky zajiš­tě­nou a neru­ší nás prak­tic­ké pro­blémy, lépe se nám poda­ří dosáh­nout toho, co je našim cílem. Spous­tu doved­nos­tí, kte­ré bude­me pro­cvi­čo­vat vyu­ži­je­te nejen v onli­ne svě­tě, ale i při pří­pra­vě offli­ne akcí.

Worksho­pem nás pro­ve­de Petr Suchá­ček, lek­tor půso­bí­cí na Masa­ry­ko­vě uni­ver­zi­tě, kte­rý se zabý­vá nená­sil­nou komu­ni­ka­cí, sku­pi­no­vou dyna­mi­kou a pří­pra­vou budou­cích uči­te­lů na jejich prá­ci. 

Akce je urče­na pro SOMá­ky, aktiv­ní mlá­dež­ní­ky a dal­ší pra­cov­ní­ky s mlá­de­ží v ČCE, kte­ří potře­bu­jí nabrat inspi­ra­ci a ener­gii do dal­ší prá­ce.

Akce bude pro­bí­hat přes plat­for­mu Zoom. Link pošle­me při­hlá­še­ným mai­lem. Je nut­né mít nain­sta­lo­va­nou desk­to­po­vou apli­ka­ci.

Kdy: 23. dub­na, 16:00 – 19:00

Za kolik: 185,-

Jak se při­hlá­sit: přes tenhle odkaz do 19. dub­na, 23:59. Kapa­ci­ta worksho­pu je ome­ze­na (24 osob).

Naposledy upravil/a Kryštof Sojka, 7. dubna 2021.