Zve­me všech­ny pří­z­niv­ce volej­ba­lu do Brna na SOM CUP 2023! Jed­ná se o volej­ba­lo­vý tur­naj pořá­da­ný Seni­o­rát­ním odbo­rem mlá­de­že brněn­ské­ho seni­o­rá­tu Čes­kob­ra­tr­ské Církve Evan­ge­lic­ké. Letos se potká­me stej­ně jako minu­lý rok v tělo­cvič­ně na Vete­ri­nár­ní uni­ver­zi­tě Brno. Rádi při­ví­tá­me týmy i z jiných církví, čímž se sna­ží­me pod­po­řit ekumé­nu. 🙂
Záro­veň se však sna­ží­me, aby byl SOM­cup dob­rá pří­le­ži­tost si zaspor­to­vat a trá­vit čas s kama­rá­dy, není to žád­ný pro­fe­si­o­nál­ní tur­naj.
Těšit se může­te na:
sport
zná­mé i nezná­mé tvá­ře
spo­leč­ně strá­ve­ný čas
skvě­lou atmo­sfé­ru
Kdy a kde se hra­je?
Bude se hrát 16. září v Brně v tělo­cvič­ně na VFU (Palac­ké­ho tří­da 1946/1, zastáv­ka Kar­touz­ská). Začí­ná­me v 10:00, ale oče­ká­vat vás bude­me už od 9:45. Před­po­klá­da­ný konec bude v 18 hodin.

Při­hla­šo­vá­ní
https://forms.gle/9JUzE6QiQ7CbJRHm6

Pokud je to mož­né, tvoř­te mezi sebou týmy, pokud ne, neva­dí. V kaž­dém pří­pa­dě se co nejdří­ve při­hlaš­te skr­ze náš onli­ne for­mu­lář nej­poz­dě­ji do 11.9. Týmy při­hla­šu­je jejich kapi­tán, jed­not­liv­ci se hlá­sí sami – urči­tě se k vám někdo najde. Kaž­do­pád­ně o sobě dej­te vědět! Děku­je­me.
Pra­vi­dla a vyba­ve­ní
S sebou si vez­mě­te dres (kre­a­ti­vi­tě se meze nekla­dou), obuv do tělo­cvič­ny, něja­ké občer­stve­ní (na mís­tě bude malý bufet) a star­tov­né 80 Kč. Pokud se bude­te chtít roze­hrá­vat, vez­mě­te si svůj míč.
Nechoď­te když se nebu­de­te cítit dob­ře, buď­te pro­sím zod­po­věd­ní.
Hrát bude­me v týmech po 6 hrá­čích, mini­mum jsou 2 dív­ky v poli, počet hrá­čů na stří­dá­ní je max. 1 na tým.
Bude­me rádi, když při­je­de co nej­ví­ce týmů a pořád­ně si zahra­je­me. Samo­zřej­mě nikdo není ani zda­le­ka pro­fík, tak­že i vy, kdo volej­ba­lem moc nevlád­ne­te, nevá­hej­te a při­jeď­te! Roz­ši­řuj­te, pro­sím, infor­ma­ce o tur­na­ji mezi svý­mi kama­rá­dy.
Kon­takt
Koor­di­ná­to­ři SOM­cu­pu jsou Ond­ra Ryša­vý (+420 730 675 675) a Matěj Při­kryl (+420 605 331 548), pokud bude­te mít jaké­ko­liv otáz­ky, kon­tak­tuj­te je. A taky máme fb udá­lost. 🙂
Tak nevá­hej­te a napiš­te si datum do kalen­dá­ře a přijď­te!

Naposledy upravil/a Kryštof Sojka, 19. srpna 2023.