Ahoj ahoj, 

 

zdra­ví­me všech­ny mlá­dež­ni­ce a mlá­dež­ní­ky a zve­me je na Jar­ní seni­o­rát­ky! Po dlou­hém domlou­vá­ní a emai­lo­vá­ní máme koneč­ně mís­to. Bude­me se na Vás tedy těšit 5. dub­na 2024 v 17 hodin v evan­ge­lic­kém kos­te­le v Poděbra­dech (uli­ce Huso­va 16/37). 

 

Pokus­te se dora­zit včas, pro­to­že už v 18 hodin nás čeká pobož­nost od viká­ře Matě­je.

Jinak v sobo­tu samo­zřej­mě pod­nik­ne­me výlet (vypa­dá to, že půjde­me na sou­tok Labe a Cid­li­ny). Také si vyro­bí­me plá­těn­ky, kte­ré pak bude­te moct vozit na dal­ší SOMác­ké akce, a hlav­ně si poslech­ne­me poví­dá­ní od fará­ře Mir­ka Pfan­na o jeho tří­mě­síč­ní ces­tě po USA.

V nedě­li půjde­me na boho­služ­by, a pak se zase roz­je­de­me do svých domo­vů.

 

S sebou na seni­o­rát­ky si neza­po­meň­te spa­cák, kari­mat­ku, peníz­ky na akci a boty na výlet. Také všich­ni moc oce­ní­me, pokud při­ve­ze­te buch­tu nebo jinou dob­ro­tu na sní­da­ni (tra­dič­ní sle­va 50 Kč Vás v tom pří­pa­dě samo­zřej­mě nemi­ne).

 

Cena za akci je 200 Kč pro při­hlá­še­né do 3. 4. 2024. Pro ostat­ní bude cena 250 Kč. Při­hla­šo­va­cí for­mu­lář najde­te na tom­to odka­ze: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1mIXU4_aUn9wdrXdEygQvL_xWtqVTmRF0jqe57eKcRZrDQw/viewform?usp=sf_link

 

Jest­li si nejste čím­ko­liv jis­tí a máte na nás něja­kou otáz­ku, piš­te nám na náš Face­book (Poděbrad­ský SOM) nebo Instagram (@podebradskysom).

 

Zatím se měj­te krás­ně a vidí­me se v Poděbra­dech!

Váš SOM

 

Naposledy upravil/a Klára Jahodová, 21. března 2024.