Vytváříme program Sjezdu, chceš taky?

Přes­to­že to vypa­dá, že Sjezd je ješ­tě za dlou­ho, my už ho peč­li­vě při­pra­vu­je­me. Momen­tál­ně dává­me dohro­ma­dy pro­gram a chtě­li bychom Tě k tomu při­zvat!

Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že pro­běh­ne 6. až 8. říj­na v Čásla­vi a bude­me se při něm zamýš­let nad téma­tem Self-care v kon­tex­tu prá­ce, spo­leč­nos­ti, zájmů, spi­ri­tu­ál­ní péče, psy­cho­lo­gic­ké, emoč­ní a fyzic­ké péče. Výcho­dis­kem je nám myš­len­ka, že počát­kem naší lás­ky k sobě (i navzá­jem) je lás­ka Boha vůči nám.

Na 27. 2. je naplá­no­va­ná pro­gra­mo­vá schůz­ka, kte­rá se bude konat od 18:30 onli­ne, přes plat­for­mu zoom. Pokud máš rád/a vymýš­le­ní pro­gra­mů, je Ti blíz­ké letoš­ní téma, nebo znáš zají­ma­vé lidi, kte­ří by moh­li na sjez­du před­ná­šet, tak se při­dej! Neboj se, jed­ná se o jed­no­rá­zo­vou zále­ži­tost s cílem vybrat a vymys­let něko­lik pod­té­mat, kte­rých bychom se měli na sjez­du dotknout. Dej nám pro­sím vědět že se zúčast­níš, ať víme, s koli­ka lid­mi máme počí­tat. Odkaz na úpl­ně kraťouč­ké při­hla­šo­vá­ní je zde. Na mail, kte­rý vypl­níš, Ti pošle­me odkaz na onli­ne schůzku.

Schůz­ka bude struk­tu­ro­va­ná, pro­běh­ne spo­leč­ný bra­in­stor­ming a poté bude­me pra­co­vat v men­ších sku­pin­kách. Tak­že to nebu­de žád­ná nud­ná pora­da, kde by bylo moc lidí a k niče­mu by neby­la, uf.

Pokud bys rád/a přispěl/a svý­mi nápa­dy, ale neho­dí se Ti ter­mín, můžeš nám je napsat sem. To nám taky moc pomů­že.

Pokud máš něja­ké dal­ší poznám­ky ke sjez­du, pošli je pro­sím na mail mladez@e‑cirkev.cz.

Moc se těší­me!

Naposledy upravil/a Kryštof Sojka, 15. února 2023.