Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Milí přá­te­lé,
již jsou spuš­tě­ny při­hláš­ky na Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že, kte­rý se ten­to­krát usku­teč­ní v Tře­bí­či a pone­se téma „Dál tou­vo­dou“, 7–9.10.2016.
Jste všich­ni srdeč­ně zvá­ní, navští­vit Tře­bíč sto­jí za to. Bude­te mít mož­nost navští­vit tře­bíč­ské památ­ky zdar­ma, po pro­ká­zá­ní se iden­ti­fi­kač­ní pás­kou, kte­rou dosta­ne­te prv­ní den u regis­tra­ce.
Novin­kou letoš­ní­ho Sjez­du jsou „Pat­nác­ti­mi­nu­tov­ky“ – kdy bude mlu­vit 15 minut, po sobě jsou­cích, šest ne-li sedm řeč­ní­ků. Tato for­ma je vol­ně inspi­ro­vá­na svě­to­vě zná­mým TEDx. Pro­běh­nou v sobo­tu dopo­led­ne.
Na pro­gra­mu budou také dal­ší před­náš­ky osob­nos­tí růz­ných pro­fe­sí. Viz pla­kát dole.
Těšit se může­te na kon­cert, diva­dlo, PUB, slo­so­vá­ní o logo,na pro­hlíd­ku s prů­vod­cem a dal­ší kul­tur­ní vyži­tí. 
Více info bude již brzy na strán­kách Sjez­du: Sjezd mla­de­ze 2016 (momen­tál­ně ve výstav­bě) nebo na FB udá­los­ti Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že
Do 20.9. může­te při při­hlá­še­ní a zapla­ce­ní sjez­do­vé­ho polat­ku uplat­nit sle­vu 100 Kč.
Hlas­te se na: http://prihlasky.srcce.cz/
Těší se na vás čle­no­vé COM a OM ČCE v Tře­bí­či.

Sjzezd 2016-plakát-bez ořezu

 

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 3. června 2016.