Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
SKAM

Netra­dič­ní spor­tov­ní akce SKAM

 

Ve dnech 20.–21. 6. 2014 se bude konat v Pra­ze Dol­ních Počer­ni­cích již devá­tý roč­ník akce SKAM (Setká­ní Křes­ťan­ské Aktiv­ní Mláde­že) pořá­da­né míst­ní mlá­de­ží pod hla­vič­kou SHM Počer­ni­ce (Sale­si­án­ské Hnutí Mláde­že). Cílem SKA­Mu je dát pro­stor spo­le­čen­stvím mla­dých z růz­ných kou­tů Čes­ké repub­li­ky i růz­ných křes­ťan­ských církví k pozná­ní nových lidí, k netra­dič­ní­mu zakon­če­ní škol­ní­ho roku, k pří­jem­né­mu zaspor­to­vá­ní si.

 

Kon­cem červ­na se již tra­dič­ně sjíž­dí přes sto mla­dých lidí z růz­ných míst, aby spo­lu zakon­či­li škol­ní rok. V pátek 20. červ­na večer pro­běh­ne regis­tra­ce účast­ní­ků, poté bude mož­nost vzá­jem­né­ho sezná­me­ní se pro­střed­nic­tvím večer­ní­ho pro­gra­mu s roz­ma­ni­tý­mi akti­vi­ta­mi.

V sobo­tu 21. červ­na se ode­hra­jí tři vel­ké tur­na­je – pro smí­še­ná druž­stva je zde volej­bal a flor­bal, pro pány je vyhra­zen tur­naj ve fot­ba­le. Vítěz­né druž­stvo z kaž­dé­ho tur­na­je si odne­se putov­ní pohár. Během celé­ho dne bude mož­nost pře­ko­ná­vat rekor­dy v atle­tic­kých dis­ci­plí­nách pro jed­not­liv­ce jako je skok do dál­ky, běh na 100 m či 1 km atd. Klá­ní mla­dých uza­vře boho­služ­ba slo­va. SKAM bude pokra­čo­vat vol­ným večer­ním pro­gra­mem s gri­lo­vá­ním.

Při­hla­šo­vá­ní odstar­tu­je 20. dub­na a potr­vá do 31. květ­na. Kdo se při­hlá­sí dří­ve, bude mít výhod­něj­ší cenu.

Veš­ke­ré infor­ma­ce nalez­ne­te na www.iskam.cz

 

 

Za pří­prav­ný tým SKA­Mu,

Marie Pleš­ko­vá

www.iskam.cz

Skam2014 bez ořezu menší

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 17. dubna 2014.