Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí přá­te­lé,

rádi bychom Vás pozva­li na již tře­tí roč­ník kon­fe­ren­ce Křes­ťan za kated­rou.

Kon­fe­ren­ce je zamě­ře­na jak pro uči­te­le, tak i rodi­če či pra­cov­ní­ky v církvi, kte­ří se zají­ma­jí o téma­ta křes­ťan­ské­ho vzdě­lá­vá­ní. Pokud máte ve svém oko­lí nebo na pra­co­viš­ti něko­ho, koho by tato kon­fe­ren­ce zají­ma­la, pro­sí­me, roz­šiř­te tyto infor­ma­ce dále.

Kon­fe­ren­ce se usku­teč­ní ve dnech 4. a 5.4.2014 ve sbo­ro­vém cen­t­ru Hut­ník v Třin­ci. (V pátek to bude spí­še mod­li­teb­ní chví­le a sdí­le­ní se navzá­jem a v sobo­tu bude hlav­ní pro­gram kon­fe­ren­ce. Účast­ní­ci si mohou vybrat, zda se zúčast­ní obou dnů nebo pou­ze hlav­ní­ho pro­gra­mu v sobo­tu). Podrob­něj­ší infor­ma­ce jsou v při­lo­že­né pozván­ce, ale hlav­ně na webo­vé adre­se www.kzk.sceav.cz, pro­střed­nic­tvím kte­rých pro­bí­há také regis­tra­ce. Uzá­věr­ka při­hlá­šek je 31.3.2014.

Pořa­da­te­li jsou Slez­ská cír­kev evan­ge­lic­ká augsbur­ské­ho vyzná­ní (SCEAV) ve spo­lu­prá­ci s Cír­kev­ní základ­ní ško­lou a mateř­skou ško­lou Tři­nec a křes­ťan­ským Gym­ná­zi­em Bes­ky­dy Moun­ta­in Aca­de­my ve Frý­dlan­tě nad Ost­ra­vi­cí a Sítí křes­ťan­ských uči­te­lů.

Těší­me se na setká­ní s Vámi!

 

S přá­ním požeh­na­ných dnů.

Ing. Ale­na Kuku­c­zo­vá

Slez­ská cír­kev evan­ge­lic­ká a. v.

Na Nivách 259/7, 737 01 Čes­ký Těšín

tel.: 558 764 242

e‑mail: akukuczova@sceav.cz

Pozvánka - Křesťan za katedrou 2014

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 3. března 2014.