Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

 

Budapestparliament100

 

Milí přá­te­lé, máte jedi­neč­nou pří­le­ži­tost se zúčast­nit mezi­ná­rod­ní kon­fe­ren­ce, kte­rá se bude konat V Maďar­sku. Kon­fe­ren­ce je urče­na pro mlá­dež­ní­ky 17 – 25 let z pro­tes­tant­ských, kato­lic­ké a orto­dox­ní církve a z židov­ské obce ze všech vise­grád­ských stá­tů. Téma­tem kon­fe­ren­ce je Víra a jed­no­ta ve střed­ní Evro­pě a ter­mín je 11.–13.10.2013. Kon­fe­ren­ce se bude konat v budo­vě par­la­men­tu a na vyso­ké ško­le Baár-Madas v Buda­peš­ti. Sou­čás­tí kon­fe­ren­ce je také plav­ba lodí do Vise­grá­du, během níž pro­běh­nou worksho­py na různá téma­ta, kte­rá si účast­ní­ci mohou vybrat. Kon­fe­renč­ním jazy­kem je ang­lič­ti­na a něm­či­na. Účast­ní­ci si hra­dí jen ces­tu, ostat­ní nákla­dy na pobyt, stra­vu, výlet atd. je hra­zen z gran­tu.

Počet účast­ní­ků je však ome­zen a za naši cír­kev je pozvá­no maxi­mál­ně 5 lidí. nevá­hej­te a hlaš­te, kdo máte zájem. Při­hla­šuj­te se na mlá­dež­nic­ké strán­ky

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 23. července 2013.