Podzimní seniorátní dny mládeže

18. října od 17:00 až 20. října 2024

Milé mládežnice, milí mládežníci,

 

podzim už se pomalu blíží a spolu s ním přichází i čas špatného počasí, tmy, sezónního zhoršení nálady a chmurných myšlenek. Abyste se měli v tomhle pochmurném ročním období na co příjemného těšit, zveme vás na Podzimní seniorátní dny mládeže! 🍂 Do kalendáře si proto zapište datum 18. až 20. října 2024. Rádi vás uvidíme na Mělníku v pátek od 17 hodin (adresa: Krombholcova 548, Mělník).

 

Letos se chystáme vytvořit si na seniorátkách příjemně nepříjemnou podzimní atmosféru – budeme se totiž bavit o smrti. Čeká nás přednáška od (prozatím nejistého 😆) hosta o tom, jak se smířit s vidinou vlastní smrtelnosti a taky pobožnost na téma smrti. Taky si zajdeme na prohlídku mělnické kostnice a věže, zahrajeme si akční minihru a vytvoříme si příjemnou atmosféru při dlabání dýní.🎃 Těšte se i na horkou čokoládu! Naše setkání pak zakončíme na nedělních bohoslužbách.

 

S sebou na seniorátky si nezapomeňte spacák, karimatku, teplé oblečení a pokud máte doma dýni navíc, tak ji vezměte taky. Buchty ke snídani jsou jako vždy také vítány!

 

Cena seniorátek je 200 Kč pro přihlášené do 13. 10. 2024, pro později přihlášené nebo nepřihlášené bude 250 Kč. Přihlašovat se můžete tady: 

https://forms.gle/Dgem8Madu1a7q2rz9

Zatím se mějte moc hezky a taky nezapomeňte přijet 4.-6. října na Sjezd mládeže do Svitav.

Naposledy upravil/a Daniel Vanča, 20. 09. 2024
Přesunout se na začátek