SOM

Co je to SOM?

SOM je Seniorátní Odbor Mládeže, který připravuje akce pro (nejen evangelické) mládežníky Chrudimského seniorátu. Jedná se o zřízení Českobratrské církve evangelické. SOM připravuje akce jako jsou Seniorátní mládežeSeniorátní dny mládežeflorbal a další akce, které jsou většinou určeny pro mladé lidi v seniorátu. SOM také organizuje populární Čáslavský hudební festival v Čáslavi.

A kdo je vlastně v SOMu?

Sedm + tři lidi, kteří jsou zvoleni z řad mládeže vždy na dva roky. Poslední volby do SOMu proběhly na podzim 2023, další volby by měly být na podzim 2025.

V případě potřeby nás můžete kontaktovat na: mladezchrudim@gmail.com

Organizátor: Šimon Tefr

Šimon Tefr

Předseda

Ahoj, jmenuji se Šimon a jsem nyní předsedou SOMu. Pocházím z Luže a do sboru chodím do nedalekých Lozic. Vždycky mě zajímala ekonomie, a proto nyní studuji právě ekonomii na FSV UK. Rád hraji tenis nebo volejbal, ale i jakýkoliv jiný sport. Umím hrát na klarinet a když je nouze o kytaristy tak zvládnu zahrát i pár akordů na kytaru.
Organizátor: Matyáš Bubík

Matyáš Bubík

Místopředseda

Organizátor: Áďa Plecháčková

Áďa Plecháčková

Organizátor: Amča Langová

Amča Langová

Ahoj, já jsem Amča Langová, jsem z Hradišťského sboru a v SOMu se starám o kroniku. Momentálně nastupuji na střední, a to na gympl, nejpravděpodobněji na gymnázium Josefa Ressela v Chrudimi. Ráda hraji na klavír, ale doufám že se naučím hrát i na něco jiného, miluji deskové hry třeba Osadníky, Carcasson nebo Bang. Taky ráda sportuji, mám ráda míčové hry a atletiku.
Organizátor: Jan Kafka

Jan Kafka

Organizátor: Jan Vyskočil

Jan Vyskočil

Organizátor: Maruška Sablíková

Maruška Sablíková

Organizátor: Mirka Sablíková

Mirka Sablíková

Ahoj, jmenuju se Mirka a mým domácím sborem je Chrudim. Na akcích mě snad a nejspíš potkáte s foťákem, jindy u sociálních sítí ve snaze předávat aktuality a být ve spojení s vámi. Takže kdyby něco, pište nám, já budu na druhé straně.;) Studuju na Evangelické teologické fakultě v Praze a sním o tom, že si jednou stoupnu v taláru za stůl Páně. Mám ráda vůni vzduchu po dešti, rýmy, dobře zahraný svítákovky při bohoslužbách, neobvyklý hudební nástroje... A mládežnický akce.
Organizátor: Ondra Beneš

Ondra Beneš

Organizátor: Rút Plecháčková

Rút Plecháčková

Ahoj ahooj, jmenuji se Rút a studuji prvním rokem na vysoké škole Informační studia a knihovnictví. Také jsem nově svitavačka a navštěvuji i tamější sbor. V SOMU jsem druhé volební období, funkci kronikářky jsem předala dál, ale svou kreativní dušičku vkládám i nadále do přípravy plakátků. Nově mi byla svěřena také funkce pokladníka, takže to teď budu já, která vás bude na akcích uhánět a chtít po vás zaplatit mládežnický poplatek. Kromě setkávání se na akcích mě baví cestování, objevování nových míst, ale i nových aktivit a vlastně i lidí. Nejčastěji mě uvidíte s úsměvem od ucha k uchu, který se snažím šířit dál. Tolik o mně a na viděnou na akcích ;D
Přesunout se na začátek