Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí mlá­dež­ní­ci,

letoš­ní Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že bude spo­jen s osla­va­mi 100.let ČCE, kte­ré se usku­teč­ní v Par­du­bi­cích,  27.–30.9. 2018. Pro­gram pro mlá­dež bude pro­bí­hat v IDE­O­Nu (kul­tur­ní cen­t­rum, Jirás­ko­va 1963) a začne už od čtvrt­ka. Pokra­čo­vat bude v pátek, sobo­ta bude hlav­ním dnem oslav, kdy bude navíc pro­gram na Pern­štýn­ském náměs­tí. V sobo­tu dopo­led­ne pro­běh­ne spo­leč­ná boho­služ­ba na náměs­tí. V nedě­li pak uza­vře­me mlá­dež­nic­kou část boho­služ­ba­mi v Ide­o­nu. Osla­vy jsou po celou dobu ote­vře­ny všem gene­ra­cím.

Infor­ma­ce o osla­vách v Par­du­bi­cích nalez­ne­te na https://www.100letcce.cz/, podrob­ný pro­gram https://www.100letcce.cz/100-let/podrobny-program-zarijovych-oslav-je-tady/

Letos odpa­dá sjez­do­vý popla­tek, vstup na osla­vy je zadar­mo. Pokud si chce­te objed­nat služ­by: nocleh (ško­la-50 Kč, DDM-200 Kč) a stra­vu v míst­ní jídel­ně učiň­te tak na https://www.100letcce.cz/ubytovani/ Služ­by si může­te objed­ná­vat do 5. září! V pří­pa­dě, že si nechce­te nic objed­ná­vat regis­tra­ce není nut­ná. V pří­pa­dě změn data při­hlá­šek vás bude­me infor­mo­vat.

I letos se neo­be­jde­me na osla­vách bez dob­ro­vol­ní­ků, aby prů­běh oslav byl ply­nu­lý. Dob­ro­vol­ní­ků máme stá­le nedo­s­tek. Uví­tá­me kaž­dou pomoc­nou ruku. Jako dob­ro­vol­ní­ci se může­te hlá­sit na e‑mailové adre­se dobrovolnici@100letcce.cz nebo přes webo­vé strán­ky https://www.100letcce.cz/dobrovolnici/. Dob­ro­vol­ní­ci mají letos vše zadar­mo.

 

CCE100_Plakat_Podrobny_A3_orez_tisk

 

 

 

 

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 17. července 2018.