Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Máme nový COM!

Vol­ba nové­ho celo­cír­kev­ní­ho odbo­ru mlá­de­že (COM) byla vrcho­lem pora­dy, na kte­rou se prv­ní břez­no­vý víkend sje­li do Brna zástup­ci mlá­de­že ze všech kou­tů repub­li­ky.

IMG_20170304_102857

COM je porad­ním odbo­rem synod­ní rady Čes­kob­ra­tr­ské církve evan­ge­lic­ké a podí­lí se napří­klad na orga­ni­za­ci řady akcí po celý rok (mimo jiné sjez­du nejen evan­ge­lic­ké mlá­de­že v říj­nu). Čle­ny jsou fará­ři i lai­ci a obmě­ňu­je se kaž­dé dva roky. Funk­ce se vždy ují­má na pod­zim­ním Sjez­du (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že.

Za lai­ky byli do odbo­ru zvo­le­ni Jakub Mar­ti­nů, Daniel Ort, Domi­nik Blá­ha, Ale­na Pikou­so­vá a Zuza­na Féro­vá; za fará­ře Ale­xan­dra Jaco­bea, Ondřej Zik­mund, Jana Hof­ma­no­vá a Maroš Klač­ko.

IMG_20170304_115121

Také byli zvo­le­ni zástup­ci mlá­de­že na synod na obdo­bí 2017–2019: jsou jimi Matěj Halaš, Daniel Ort a Ale­na Pikou­so­vá. Náhrad­ní­ky pak jsou Jakub Tru­si­na, Lali Dio­po­vá a Jan Lukáš.

Kro­mě vol­by se účast­ní­ci vzá­jem­ně pozva­li na akce, kte­ré pořá­da­jí, vyslech­li, na co neza­po­me­nout při pří­pra­vě tako­vých akcí a na pro­gra­mu byla také pane­lo­vá dis­ku­ze na téma Mlu­vit o Bohu v růz­ných kon­tex­tech.

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 8. března 2017.