Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

 

Milí přá­te­lé,

jste srdeč­ně zvá­ni na Kurz kon­fir­man­dů a mlad­ší mlá­de­že, kte­ré pro vás při­pra­vil Mar­ti­na Zuš­ti­no­vá a Dra­ho­mí­ra Duš­ko­vá Havlíč­ko­vá ve spo­lu­prá­ci s oddě­le­ním mlá­de­že ČCE.

Kurz se koná 6.–11. 8. 2017 v Hra­diš­ti u Nasa­vrk. Téma­tem letoš­ní­ho roč­ní­ku bude „Bazar bib­lic­kých moti­vů“.

Duchov­ní pro­gram pove­de Mar­ti­na Zuš­ti­no­vá (farář­ka sbo­ru FS ČCE Klo­bou­ky u Brna)  a Dra­ho­mí­ra Duš­ko­vá Havlíč­ko­vá (farář­ka sbo­ru FS ČCE Čáslav). Dru­hý pro­gram „Vstup do bib­lic­kých pří­bě­hů pomo­cí bib­lic­kých posta­vi­ček“ při­pra­ví Rut Kuče­ro­vá.

Čím se bude­me zabý­vat?

„Do baza­ru se odklá­da­jí věci, kte­ré už – zdá se – nejsou a nebu­dou potře­ba. Ale taky se tam najdou věci mimo­řád­né hod­no­ty. Poku­sí­me se uspo­řá­dat bazar základ­ních bib­lic­kých moti­vů, kde lze obje­vit per­ly nesrov­na­tel­né hod­no­ty“ (Mt 13:45 Ane­bo je krá­lov­ství nebes­ké jako když obchod­ník, kte­rý kupu­je krás­né per­ly, obje­ví jed­nu dra­ho­cen­nou per­lu; jde, pro­dá všec­ko, co má, a kou­pí ji.)

Pro­sí­me fará­ře, kte­ří mají na sbo­ru kon­fir­man­dy, aby je dovez­li na mís­to koná­ní, zůsta­li s nimi a při­spě­li do spo­leč­né­ho pro­gra­mu.

Cena poby­tu je 1800 Kč. Do 30.6. může­te uplat­nit sle­vu 200 Kč.

Hlas­te se, zvě­te své kama­rá­dy a přá­te­le. Při­hláš­ky zde: https://prihlasky.srcce.cz

Pří­pad­né dota­zy zasí­lej­te na mladez@e‑cirkev.cz.

 

mladsi mladez leto 2017 aktualizované se jmény

 

 

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 14. března 2017.