Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Hledá se křesťanský/á podnikatel/ka pro česko-německé výměny a stáže!

Ini­ti­a­ti­ve – spo­lek Němec­kých pod­ni­ka­te­lů posky­tu­je vzdě­lá­va­cí pod­po­ru pod­ni­ka­te­lům v cen­t­rál­ní a východ­ní Evro­pě a vede k pře­mýš­le­ní  o eti­ce v pod­ni­ká­ní.

Ini­ti­a­ti­ve pod­po­ru­je hlav­ně 3 akti­vi­ty:

- účast /nejen/ mla­dých křes­ťa­nů – pod­ni­ka­te­lů / i začá­tec­nic­kých / na pro­voz­ních prak­ti­kách / hospi­tan­ti /- cca 3 týd­nu v Němec­ku

- pod­po­ra při koná­ní vzdě­lá­va­cích semi­ná­řů / spo­lek dosud orga­ni­zu­je – např. na Vinohradech/

- účast na výroč­ních zase­dá­ní INITIATIVE / někdy i mimo Němec­ko- např. Lotyš­sko, ČR, Rumunsko/, vč. pre­zen­ta­ce účast­ní­ků-hospi­tan­tů

Hle­dá­me mla­dé­ho pod­ni­ka­te­le / mla­dou pod­ni­ka­tel­ku – evan­ge­lí­ka / evan­ge­lič­ku, který/á by mohl/a tuto myš­len­ku ucho­pit a pří­pad­ně Ini­ti­a­ti­ve v ČR vést dále.  Urči­tě to bude pro někte­ré začí­na­jí­cí mla­dé pří­no­sem.

Jed­na­cím jazy­kem je stá­le zatím něm­či­na, nicmé­ně ang­lic­ky komu­ni­ku­jí všich­ni, ale orga­ni­zá­tor by měl němec­ky komu­ni­ko­vat.

16113141_1354362004584630_4735335301562757944_o

Ilu­strač­ní foto­gra­fie: Copy­right Ano­ma­lia Pro

Více infor­ma­cí o této ini­ci­a­ti­vě najde­te na jejich webo­vých strán­kách:

http://www.initiative-europa.de

Zájem­ci ozvě­te se pro­sím na email: ‘Ing. Pavel Sto­lař CSc.’ <stolar@ecosond.cz>

SETKÁNÍ 25. 3.!

Zástup­ci Ini­ti­a­ti­ve při­je­dou do Čes­ké Repub­li­ky 25. 3.  – v ten­to večer pro­běh­ne čes­ko – němec­ké setká­ní dosa­vad­ních spo­lu­pra­cov­ní­ků (kte­ří letos již všich­ni sla­ví více jak šede­sát­ku). Pokud Vás nabíd­ka zau­ja­la, bylo by hez­ké, kdy­bys­te se moh­li toho­to setká­ní zúčast­nit.

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 18. ledna 2017.