Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Mezinárodní setkání u příležitosti světového roku reformace

index

WCRC (World Com­mu­ni­on of Refor­med Chur­ches) zve sku­pi­ny mlá­de­že z celé­ho svě­ta na setká­ní v létě 2017.

Kdy:  od 23. – 28. 6. se mla­dí lidé sejdou blíz­ko Lip­ska v Němec­ku a budou spo­leč­ně pro­ží­vat svou křes­ťan­skou víru a zabý­vat se téma­tem: „Living God, renew and trans­form us“ (Živý Bůh, obnov a pro­meň nás).

Pro koho: mlá­dež­nic­ké sku­pi­ny (3–5 lidí) z člen­ských církví WCRC (tj. i ČCE) ve věku 18–26 let

980x520-GIT17-GroupWithLogoBG1-980x520

Kde:  Begeg­nun­gs­zen­t­rum (mís­to setká­vá­ní) ve měs­tě Zwo­chau blíz­ko Lip­ska v Němec­ku

Vede­ní akce: celé setká­ní již při­pra­vu­je pra­cov­ní sku­pi­na slo­že­ná ze zaměst­nan­ců člen­ských církví WCRC a dob­ro­vol­ní­ků.

Časo­vý rámec: 23. – 28. 6. 2017 budou mla­dí lidé žít, pra­co­vat a osla­vo­vat spo­leč­ně rok refor­ma­ce.

Finanč­ní pod­mín­ky: Orga­ni­zá­to­ři nema­jí pro­střed­ky pro pokry­tí nákla­dů spo­je­ných s mezi­ná­rod­ní­mi cesta­mi. Pro 1 sku­pi­nu z ČCE nabí­zí­me pokry­tí poplat­ku ve výši 150 Eur, tozn. že kaž­dý účast­ník bude hra­dit pou­ze 50 Eur za pobyt a stra­vu. Ces­tu tam a zpět si kaž­dý účast­ník hra­dí sám.

Bro­žur­ku s podrob­ný­mi infor­ma­ce­mi v ang­lič­ti­ně najde­te zde: http://youth.wcrc.eu/resources/Leipzig2017y2eng-web.pdf

Při­hláš­ky: V pří­pa­dě zájmu, napiš­te pro­sím na eku­me­nic­ké oddě­le­ní ČCE a na oddě­le­ní mlá­de­že ČCE a to nej­poz­dě­ji do 17.4.2017.

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 21. prosince 2016.