Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Na Silvestra do Rigy!

Před 2 lety se v Pra­ze kona­lo Evrop­ské setká­ní mla­dých, loni pře­vza­la šta­fe­tu Valen­cie ve Špa­něl­sku a letos jsme všich­ni zvá­ni na opač­nou stra­nu Evro­py: do Rigy!

Setká­ní se koná od 28. 12. 2016 do 1. 1. 2017. Je také mož­né při­jet dří­ve a pomo­ci s orga­ni­za­cí.

riga2-600-23a38

Při­jmě­te pozván­ku na Evrop­ské setká­ní mla­dých pořá­da­né eku­me­nic­kou komu­ni­tou Tai­zé. Na pět dnů se do lotyš­ské Rigy sje­dou tisí­ce účast­ní­ků z celé­ho svě­ta aby se spo­ji­li v mod­lit­bě a zaku­si­li pros­tou radost spo­le­čen­ství. I přes všech­ny pro­blémy, kte­ré Evro­pa zaží­vá, by setká­ní v Rize chtě­lo být zna­me­ním nadě­je v růz­nos­ti. Pří­tom­nost mno­ha mla­dých lidí z Výcho­du i Zápa­du, růz­ných křes­ťan­ských tra­dic, bude sil­ným pod­ně­tem pro všech­ny, kdo chtě­jí budo­vat ote­vře­nou a pří­stup­nou Evro­pu.

Podí­vej­te se také na video v češ­ti­ně: https://vimeo.com/15987544

Zde nalez­ne­te veš­ke­ré infor­ma­ce: Evrop­ské setká­ní mla­dých 2016 v Rize. nebo v udá­los­ti na Face­boo­ku. V pří­pa­dě zájmu kon­tak­tuj­te čes­ké­ho dob­ro­vol­ní­ka Pet­ra na emai­lu: petr@taizeriga.lv

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 14. listopadu 2016.