Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
S Biblí v ruce

Sdru­že­ní evan­ge­lic­ké mlá­de­že v Čes­ké repub­li­ce vyda­lo sou­bor zamyš­le­ní na kaž­dý týden roku nazva­ný „S Bib­lí v ruce“. Jed­ná se o CD v mp3 for­má­tu a o nava­zu­jí­cí pro­jekt Sdru­že­ní evan­ge­lic­ké mlá­de­že v před­cho­zím vydá­ní nazva­ný Boží gen.

S biblí v ruce

Na tom­to pro­jek­tu spo­lu­pra­co­va­la kro­mě dal­ších sub­jek­tů (Oddě­le­ní mlá­de­že, Rádio TWR a Rádio Pro­glas) také redak­ce časo­pi­su Nota nebe. Jed­ním z našich spo­leč­ných roz­hod­nu­tí bylo také pře­jme­no­vá­ní opa­ku­jí­cí­ho se pro­jek­tu. Na nově vznik­lém CD se spo­lu­po­dí­le­li fará­ři Čes­kob­ra­tr­ské církve evan­ge­lic­ké a pra­cov­ní­ci s mlá­de­ží.

Své úva­hy namlu­vi­li či napsa­li Jaro­slav Pechar, Jiří Ort, Ivan Štam­pach, Pavel Jun, Ondřej Macek, Petr Slá­ma, Marie J. Med­ko­vá, Daniel Matěj­ka, Eliš­ka Havel­ko­vá, Mag­da­lé­na Šíp­ko­vá, Pavel Blá­ha, Ště­pán Groll a Šár­ka Schmar­c­zo­vá.  Jed­not­li­vé úva­hy jsou pro­lo­že­né hudeb­ním dopro­vo­dem Tomá­še Novot­né­ho.

V pří­pa­dě, že bys­te měli o tyto zamyš­le­ní zájem, může­te si je objed­nat na emai­lo­vé adre­se: info@semcr.cz. V objed­náv­ce pro­sím uveď­te své jmé­no, pří­jme­ní a adre­su na, kte­rou má být CD zaslá­no.

CD S Bib­lí v ruce rea­li­zo­va­lo Sdru­že­ní evan­ge­lic­ké mlá­de­že v Čes­ké repub­li­ce (SEM v ČR). 600 ks CD je sou­čás­tí vydá­ní časo­pi­su Nota nebe a 400 ks CD je vol­ně k dis­po­zi­ci po objed­ná­ní na uve­de­né emai­lo­vé adre­se. Cena CD je 120 Kč (cena zahr­nu­je i bal­né a poš­tov­né 60 Kč.) Na Vaše objed­náv­ky bude SEM v ČR odpo­ví­dat indi­vi­du­ál­ně.

Na vydá­ní toho­to CD při­spěl Nadač­ní fond Věry Tře­bic­ké-Řiv­ná­čo­vé a tis­ko­vý fond Čes­kob­ra­tr­ské církve evan­ge­lic­ké. Zakou­pe­ním toho­to CD také při­spě­je­te na čin­nost Sdru­že­ní evan­ge­lic­ké mlá­de­že.

Bude­me rádi, pokud bude­te mít o toto CD zájem pro dis­tri­buci ve svých sbo­rech. Je mož­né objed­náv­ku zaslat také hro­mad­ně. V pří­pa­dě hro­mad­né objed­náv­ky by Vás SEM o ceně poš­tov­né­ho infor­mo­val indi­vi­du­ál­ně.

 

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 13. ledna 2016.