Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Diakonie ČCE hledá dobrovolníka pro PR anglické sekce

Popis orga­ni­za­ce:

Dia­ko­nie ČCE – Stře­dis­ko huma­ni­tár­ní a roz­vo­jo­vé spo­lu­prá­ce hle­dá dob­ro­vol­ní­ka na pozi­ci stá­žis­ty v oddě­le­ní veřej­ných vzta­hů. Pozi­ce je urče­na pro dob­ro­vol­ní­ka z ČR, kte­rý se na dál­ku bude podí­let na posí­le­ní prá­ce stá­le se roz­ví­je­jí­cí ame­ric­ké poboč­ky Dia­ko­nie ČCE – Stře­dis­ka huma­ni­tár­ní a roz­vo­jo­vé spo­lu­prá­ce v Milwau­kee, Wis­con­sin.

Popis dob­ro­vol­nic­ké pozi­ce:

Nápl­ní pozi­ce je pre­zen­to­vá­ní orga­ni­za­ce na soci­ál­ních sítích, zdo­ko­na­le­ní a kon­t­ro­la PR mate­ri­á­lů (letá­ky, člán­ky, webo­vé strán­ky). Dob­ro­vol­ník bude mít tak­též mož­nost podí­let se čás­teč­ně na pro­jek­to­vém říze­ní či bude moci zlep­šit své admi­nis­tra­tiv­ní a orga­ni­zač­ní schop­nos­ti.

Dob­ro­vol­ník bude pří­mo zod­po­věd­ný vedou­cí­mu pra­cov­ní­ko­vi sek­ce mezi­ná­rod­ní­ho roz­vo­je. Dob­ro­vol­ník může po doho­dě pra­co­vat dle svých časo­vých mož­nos­tí, odha­do­va­ná doba je 5 hodin týd­ně. Prá­ci je mož­né vyko­ná­vat po doho­dě odkud­ko­li (jed­ná se pře­de­vším o onli­ne komu­ni­ka­ci).

12032740_1017211231656623_8283138096271100179_o

Poža­dav­ky:

- fle­xi­bi­li­ta, moti­va­ce, kri­tic­ké myš­le­ní

- ply­nu­lá ang­lič­ti­na slo­vem i pís­mem

- samo­stat­nost, spo­leh­li­vost

Nabí­zí­me:

- záze­mí sta­bil­ní a roz­ví­je­jí­cí se orga­ni­za­ce

- pra­xi v obo­ru PR a soci­ál­ních medií

- zku­še­nost v oblas­ti fun­drai­sin­gu a veřej­ných vzta­hů

- zdo­ko­na­le­ní komu­ni­ka­ce v ang­lic­kém jazy­ce

- zís­ká­ní pře­hle­du o fun­go­vá­ní nezisko­vé orga­ni­za­ce

Více infor­ma­cí v ang­lič­ti­ně:

http://www.spolu.diakonie.cz/volna-mista/pr-social-media-intern/

V pří­pa­dě zájmu o pozi­ci zašle­te do 25. 1. 2016 živo­to­pis a struč­ný moti­vač­ní dopis (obo­je v AJ!) na jeremy.ault@diakonie.cz

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 5. ledna 2016.