Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí přá­te­lé,

zve­me Vás na 2. jar­ní výlet, kte­rý se bude konat 16.5.2015, půjde­me krás­nou pří­ro­dou Čes­ké­ho ráje. Ten­to rok se k nám popr­vé při­po­jí i mlá­dež­ní­ci z Chru­dim­ské­ho seni­o­rá­tu.

Vychá­zet bude­me ze želez­nič­ní sta­ni­ce Kto­vá zhru­ba v 10:00, sem spo­leč­ně doje­de­me vla­kem (vla­ko­vé spo­je­ní viz níže). Před­po­klá­da­ná dél­ka tra­sy bude cca 15 km. V pří­pa­dě nesná­zí lze tra­su zkrá­tit. Výlet bude kon­čit v Tur­no­vě.

Může­te se těšit na krás­nou pří­ro­du a maleb­né ces­tič­ky ve ska­lách. Vez­mě­te si pro­to pev­nou obuv a vhod­né oble­če­ní. Ces­tou se může­me roz­hod­nout, zda bude­me pozo­ro­vat památ­ky pou­ze zven­ku zadar­mo nebo i zevnitř za pení­ze a to také v závis­los­ti na poča­sí. Na tra­se jsou památ­ky: hrad Trosky, zámek Hru­bá Ská­la, či hrad Vald­štejn. Do batůž­ku si při­bal­te sva­čin­ku na celý den. Dopo­ru­če­né kapes­né je 250,-Kč bez dopra­vy.

Výlet se bude konat za kaž­dé­ho poča­sí.

Při­hla­šuj­te se do 14.5.2015 na http://podebradska-mladez.evangnet.cz/. Při pro­blé­mu pře­sa­hu­jí­cí všech­ny poskyt­nu­té infor­ma­ce volej­te: 607 565 094 (Lukáš Van­ča).

Pro­sí­me Vás, pozor­ně se sou­střeď­te na při­hla­šo­vá­ní. Podrob­něj­ší infor­ma­ce ohled­ně spo­leč­né jíz­den­ky a podob­ně se dozví­te e‑mailem po uza­vře­ní při­hla­šo­vá­ní.

Prav­dě­po­dob­ně to udě­lá­me tak, že z mís­ta, odkud poje­de nej­ví­ce účast­ní­ků – např.: z Nym­bur­ka (ať už budou účast­ní­ci již ve vla­ku, nebo do něj v této sta­ni­ci tepr­ve při­stou­pí) se bude kupo­vat spo­leč­ná jíz­den­ka. To zna­me­ná, že až do sta­ni­ce Nym­burk si kaž­dý svou jíz­den­ku obsta­rá sám. Toto je pou­ze pří­klad! Název měs­ta, odkud bude spo­leč­ná jíz­den­ka, se dozví­me až po vyhod­no­ce­ní při­hla­šo­vá­ní.

Jde nám o to, aby nás ces­ta vyšla co nej­lev­ně­ji, pro­to se neboj­te – vybe­re­me tu nej­vý­hod­něj­ší vari­an­tu pro všech­ny.

Nebu­de­me určo­vat mís­to, kde se sejde­me. Počí­tá­me s tím, že nej­poz­dě­ji se setká­me v osob­ním vla­ku z Tur­no­va do Kto­vé. Pro­to ješ­tě jed­nou zdů­raz­ňu­je­me – VĚNUJTE SVOU POZORNOST PŘIHLAŠOVÁNÍ!!!

Děku­je­me :-)

Těší­me se na vás,

váš SOM Poděbrad­ské­ho seni­o­rá­tu

Zde najde­te dopis s dopo­ru­če­ný­mi spo­ji a pozván­ku: ZvaciDopis_vylet2015

1505Vylet_pozv

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 30. dubna 2015.