Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Soutež o logo Sjezdu (nejen)… Přes čáru

Váže­ní přá­te­lé,

opět vám nabí­zí­me uni­kát­ní mož­nost vytvo­řit  logo Sjez­du (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že. Sjezd se bude konat ve dnech 2.- 4. 10. 2015 v Lito­mě­ři­cích a bude mít téma:

„Přes čáru“

Ano­ta­ce téma­tu:

Název 25. roč­ní­ku je „Přes čáru“, hra­ni­ce (v lid­ském živo­tě a ve své mno­hoznač­nos­ti). Od toho­to hlav­ní­ho téma­tu se odví­jí pro­gram worksho­pů a před­ná­šek.

Hra­ni­ce. Jas­né i roz­ma­za­né, blíz­ko či dale­ko, chtě­né i nená­vi­dě­né. Kam až se může, kam dál ani o krok?  Je ces­ta zpět?

Ome­ze­ní či ochra­na? Kde jsem já a kde dru­zí? Kam je pus­tím? Kam pus­tím Boha – a kam on mne? Hra­ni­ce kul­tur­ní, geo­gra­fic­ké, mezi­ná­bo­žen­ské, etnic­ké, poli­tic­ké,…

Přes hra­ni­ce času, pro­sto­ru i našich já.

Logo by mělo při­bli­žo­vat téma Sjez­du, kte­ré název zastřešu­je. Téma se bude­me sna­žit zachy­tit v před­náš­kách, růz­ných díl­nách a dis­ku­zích. … Rádi bychom, aby logo nevy­ja­dřo­va­lo jen někte­rou z díl­čích čás­tí, ale bylo kom­plex­ní a poja­lo pro­blém cele.

Logo vytvoř­te ve dvou ver­zích:

  1. s tex­tem (ve zně­ní: Přes čáru, Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že, Lito­mě­ři­ce, 2.–4.10. 2015)
  2. bez tex­tu
  • v čer­no­bí­lé a barev­né podo­bě
  • mělo by být vyu­ži­tel­né na růz­né povrchy mate­ri­á­lů

-          sjez­do­vá tri­ka – dám­ská a pán­ská

-          vel­ké plát­no – bude po dobu sjez­du zavě­še­no nad pódi­em

-          pro­pa­gač­ní mate­ri­á­ly – pla­ká­ty veli­kos­tí A4-A0, pro­gram Sjez­du for­mou pla­ká­tu, sklá­da­cí pro­pa­gač­ní leták

  • jed­no­du­še zapa­ma­to­va­tel­né
  • čitel­né i v malé veli­kos­ti
  • čitel­né natiš­tě­né v růz­ných veli­kos­tech
  • návrhy posí­lej­te nej­lé­pe ve ver­zi pdf, jpg

Celo­cír­kev­ní odbor mlá­de­že (COM) z došlých návrhů vybe­re jeden, kte­rý se sta­ne logem sjez­du.  Za vítěz­ný návrh loga dosta­ne autor odmě­nu 3 000,-Kč.Vyhrazujeme si prá­vo nevy­hlá­sit žád­ný návrh loga jako vítěz­ný.

Od vítě­ze oče­ká­vá­me zpra­co­vá­ní návr­hu pla­ká­tu, pla­ká­tu s pro­gra­mem celé­ho Sjez­du a dal­ších pro­pa­gač­ních mate­ri­á­lů (ver­ze na potis­ku tri­ček, pro­gra­my, titul­ní stra­na Prů­vod­ce sjez­dem…). Při finál­ním zpra­co­vá­ní počí­tá­me se vzá­jem­nou spo­lu­pra­cí zada­va­te­le a auto­ra.

Své návrhy posí­lej­te nej­poz­dě­ji do 30. 4. 2015 na adre­su oddě­le­ní mládeže-mladez@e‑cirkev.cz nebo na Jung­man­no­va 9, 111 21 Pra­ha 1, pošt.přihrádka 466.

Věří­me, že bude­te kre­a­tiv­ní a vytvo­ří­te mno­ho krás­ných log.

                                    Těší­me se na spo­lu­prá­ci!

Celo­cír­kev­ní odbor mlá­de­že a Oddě­le­ní mlá­de­že

litomerice15

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 12. února 2015.