Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.
Jazzový dvacatý

Milí přá­te­lé,

jste srdeč­ně zvá­ni na tra­dič­ní nejen evan­ge­lic­ký a nejen mlá­dež­nic­ký ples Báječnej bál, kte­rý letos pro­běh­ne opět v krás­ných pro­sto­rách Kul­tur­ní­ho cen­t­ra Zahra­da. Bude se konat 16. led­na od 19:00 a letoš­ním téma­tem je Jaz­zo­vý dva­cá­tý – bál ve sty­lu fil­mu a kni­hy Vel­ký Gat­s­by. Inspi­ra­ci k vizá­ži i aktu­ál­ní infor­ma­ce může­te sle­do­vat na face­boo­ko­vé strán­ce https://www.facebook.com/events/1513056848934043/?fref=ts, nebo na strán­kách praž­ské mlá­de­že. Sbír­ka bude věno­va­ná na Azy­lo­vý dům, kte­rý fun­gu­je pod zášti­tou Dia­ko­nie. K tan­ci i posle­chu zahra­je sty­lo­vý Taneč­ní orchestr Mirosla­va Novot­né­ho a milým slo­vem nás potě­ší vtip­ný Filip Boháč a krásná­mi­lá Anič­ka Tro­ja­no­vá. Líst­ky na tuto skvě­lou akci bude­te moci zakou­pit při­bliž­ně od půl­ky lis­to­pa­du v knih­ku­pec­tvích Brá­na a Kalich, nebo u čle­nů SOMu na večer­ních boho­služ­bách u Mar­ti­na ve Zdi.

Cena je 170 Kč v před­pro­de­ji a 199 Kč na mís­tě.

Pokud chce­te dostá­vat pra­vi­del­né infor­ma­ce o dění v seni­o­rá­tu a církvi i pozván­ky na udá­los­ti z prv­ní ruky, může­te se při­dat k face­boo­ko­vé strán­ce, kte­rá sjed­no­cu­je mlá­dež­ní­ky z celé­ho praž­ské­ho seni­o­rá­tu na

https://www.facebook.com/pages/Ml%C3%A1de%C5%BE-pra%C5%BEsk%C3%A9ho-senior%C3%A1tu-%C4%8CCE/159190560806993

báječnej bál

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 7. ledna 2015.