Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí přá­te­lé, mlá­dež­ní­ci,
rádi bychom Vás pozva­li na pod­zim­ní seni­o­rát­ní dny, kte­ré se budou konat prv­ní pro­sin­co­vý víkend, tedy ve dnech 5.–7. pro­sin­ce, v Děčí­ně (Bez­ru­čo­va 90/4; Děčín). Letoš­ní dny budou vel­mi spe­ci­ál­ní, pro­to­že na nich pro­běh­ne vol­ba nové­ho SOMu, a tedy bude­te mít jedi­neč­nou pří­le­ži­tost roz­hod­nout, kdo Vás bude zastu­po­vat a také vymýš­let pro Vás dal­ší setká­ní, výle­ty apod. Zvaž­te pro­to vel­mi peč­li­vě svou ne/účast.

Ačko­liv je akce při­pra­ve­na na celý víkend, je mož­né se při­hlá­sit jen na někte­rou z jejích čás­tí.
V pátek bychom pone­cha­li pro­stor sezna­mo­vá­ní, hrám, pří­pad­ně něja­ké­mu pěk­né­mu fil­mu.
Ofi­ci­ál­ní počá­tek, pří­jem a hlav­ní pro­gram je plá­no­ván na sobo­tu. Ráno bude­me moci obhléd­nout krá­sy Děčí­na s míst­ní­mi prů­vod­ci a násled­ně se zapo­jit do bib­lic­ké díl­ny, kte­rou si pro nás při­pra­vil Filip Žena­tý. Po obě­dě Vám před­ve­de­me krát­kou pre­zen­ta­ci o tom, co je SOM, jak se může­te zapo­jit do orga­ni­za­ce mlá­de­že a pří­pad­ně i na jaké akce se může­te těšit v násle­du­jí­cím roce. Po této pre­zen­ta­ci bude násle­do­vat samot­ná vol­ba SOMu. Abychom celý den jen nepro­se­dě­li, Rado­van si pro nás při­chys­tal zábav­nou a pouč­nou hru, kte­rá dou­fám nene­chá niko­ho chlad­ným :) A poté se již může­te těšit na pře­kva­pe­ní, kte­ré se týká hudeb­ní nápl­ně seni­o­rát­ních dní… a věř­te, bude stát za to!

Pro­to nevá­hej­te a při­hla­šuj­te se do 2. pro­sin­ce, buď pomo­cí toho­to for­mu­lá­ře:
http://goo.gl/forms/L2Uwrknc4b
nebo kla­sic­ky na náš e‑mail: usteckamladez@gmail.com

S sebou si jako vždy neza­po­meň­te vzít spa­cák a kari­mat­ku, Sví­tá, hudeb­ní nástro­je roz­lič­né či něco dob­ré­ho na zub.

Cenu ten­to­krá­te bude­me počí­tat neob­vyk­lým způ­so­bem, pro kaž­dé­ho účast­ní­ka (při­hlá­še­né­ho i nepři­hlá­še­né­ho) je sta­no­van popla­tek 30 Kč. Pokud bude­te mít zájem o stra­vu, je roz­po­čí­tá­na násle­du­jí­cím způ­so­bem: sní­da­ně 20 Kč, oběd 25 Kč, veče­ře 25 Kč. Při­ve­ze­te-li však něco z vlast­ních zásob i pro ostat­ní (poma­zán­ku, mar­me­lá­du, koláč, bábov­ku, …), může­te zís­kat vel­mi výhod­nou sle­vu :)
V pří­lo­ze při­klá­dám pla­kát­ky – v barev­né a čer­no­bí­lé ver­zi – abys­te moh­li pozvat i své přá­te­le.
Těší­me se na vidě­nou :)

za ústec­ký SOM
Han­ka Jir­sá­ko­vá

V novém rytmu3

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 7. listopadu 2014.