Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí přá­te­lé,

stá­le máte mož­nost se zúčast­nit mezi­ná­rod­ní­ho setká­ní křes­ťa­nů v pol­ské Wroc­la­wi, kte­ré se bude konat 4.–6.7. 2014.

Letos v rám­ci Setká­ní křes­ťa­nů pro­běh­ne také Sjezd pol­ské evan­ge­lic­ké mlá­de­že (počtem účast­ní­ků tro­chu vět­ší než náš Sjezd (nejen) evan­ge­lic­ké mlá­de­že). Naše mlá­dež je k tomu srdeč­ně zvá­na!

Co je „Setká­ní křes­ťa­nů zemí střed­ní Evro­py“?

Od roku 1991 se v tří­le­tém inter­va­lu setká­va­jí křes­ťa­né z Hor­no­lužic­ka, Pol­ska, Čes­ka, postu­pem doby se při­da­li křes­ťa­né ze Slo­ven­ska, Bavor­ska, Sas­ka…

Tomu­to setká­ní se říká také „malý Kir­chen­tag“… Kdo jste zaži­li Kir­chen­tag v Němec­ku víte…: V jed­nom měs­tě na mno­ha mís­tech záro­veň pro­bí­há mno­ho pro­gra­mů, boho­slu­žeb, před­ná­šek, dis­ku­sí, kul­tur­ních pro­gra­mů (spous­ta dob­ré muzi­ky vše­ho dru­hu, diva­del, výstav…), trhů mož­nos­tí…

Také býva­jí ote­vře­ná a vol­ně pří­stup­ná muzea.

K tomu: účast­ní­ci setká­ní mají vol­né jízd­né po celém měs­tě a s tím mož­nost poznat dob­ře měs­to. A Wroc­law – je sta­rá a krás­ná!

Při­hla­šo­vat se může­te do 31.3. 2014.

Účast­nic­ký popla­tek:

dospě­lí                    35 €

stu­den­ti                  15 €

děti do 14 let          zdar­ma

V ceně je uby­to­vá­ní na vyso­ko­škol­ských kole­jích, stra­va od pát­ku večer do nedě­le ráno a jíz­den­ka na celý víkend po Wroc­la­wi. Pokud by Vám v ces­tě brá­nil nedo­sta­tek finan­cí, obraťe se, pro­sím,  na ekume­nic­ké oddě­le­ní nebo na oddě­le­ní mlá­de­že, spo­leč­ně situ­a­ci vyře­ší­me.

Kon­takt

Čes­kob­ra­tr­ská cír­kev evan­ge­lic­ká

ÚCK – Eku­me­nic­ké oddě­le­ní nebo Oddě­le­ní mlá­de­že;

Jung­man­no­va 9, p.př. 466, 111 21 Pra­ha 1

Tel: 224 999 215

E‑mail: mladez@e‑cirkev.cz; ekumena@e‑cirkev.cz;

http://www.wroclaw2014.net/

Leták

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 11. března 2014.