Upozornění: Tento příspěvek je starý a pochází ještě z původního webu mládeže. Většina obrázků a odkazů pravděpodobně už nebude fungovat.

Milí přá­te­lé,
srdeč­ně vás všech­ny zve­me na ZIMNÍ AKCI, kte­rá započne v pátek 14. břez­na v 19 hodin v HORNÍ ČERMNÉ.

Rádi při­ví­tá­me nejen star­ší, již ostří­le­né mlá­dež­ní­ky, ale i ty mlad­ší, seni­o­rát­ní­mi akce­mi nepo­lí­be­né. Tak­že pokud jsi tře­ba kon­fir­mand a váháš, jest­li máš jet na akci, kde mož­ná moc lidí neznáš, neza­žil jsi nikdy pro­gram a nevíš, jak se na tako­vé akci vaří.. vol­ba je jas­ná – tak urči­tě.. :) urči­tě při­jeď a bez váhá­ní s sebou vez­mi i své přá­te­le a zná­mé!
Konec­kon­ců, je to akce při­pra­vo­va­ná prá­vě pro Tebe!

Zim­ní akce nebu­de postrá­dat tyto atri­bu­ty – bib­lic­ký pro­gram, zpí­vá­ní, roz­lič­né hry (sezna­mo­va­cí, večer­ní, noč­ní stol­ní,..) doma i ven­ku, jeze­ní a vese­le­ní se spo­leč­ně. Raduj­me se vždy spo­leč­ně, že – jak se to zpí­vá v pís­ni č. 397, nemý­lím-li se.
A na co se může­te obzvlášť těšit? Tře­ba na pou­ta­vý ces­to­pis o puto­vá­ní Irá­kem, zají­ma­vý film, bojov­ku či neděl­ní boho­služ­by, kte­ré naši Zim­ní akci důstoj­ně ukon­čí a my se bude­me moci roz­jet zase zpět do našich domo­vů a svě­ta všed­ních sta­ros­tí.

Ofi­ci­ál­ní pla­ká­tek v pří­lo­ze nehle­dej­te, není tam :) Bude vám časem ješ­tě zaslán (spo­leč­ně s dal­ší­mi infor­ma­ce­mi), pokud ho dří­ve neu­vi­dí­te na nástěn­kách ve vašich sbo­ro­vých míst­nos­tech či v kos­te­le.

S sebou: spa­cák, kari­mat­ku, pře­zův­ky!!, Bib­li, hudeb­ní nástroj (pokud máte a hra­je­te na něja­ký) a Sví­ták

Na akci se při­hla­šuj­te, pro­sím, do 9. břez­na na ten­to mail. Po tom­to datu bude­te pla­ti zby­teč­ných 20/30 Kč navíc.

Pokud mož­no klid­né dny vám pře­je za chru­dim­ský SOM Kryš­tof Kovář

P.S. Foto­gra­fie ze Seni­o­rát­ní­ho ple­su najde­te na: http://www.flickr.com/photos/97263340@N07/sets/72157641008755693/  a do nedě­le také snad na www.danyk.rajce.net
zimní akce 2014_Horní Čermná_plakát

Naposledy upravil/a Tobiáš Potoček, 3. března 2014.